Harkitusti erilainen – Glamox C85

Päivämäärä: 31.1.2020

Glamox C85-valaisimen luomisprosessi ei käynnistynyt ainoastaan siksi, että suunniteltaisiin selkeästi erilainen valaisin. C85 on suunniteltu lähinnä siksi, että valon laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Valaisimen mallintava valo lisää syvyysvaikutelmaa ja antaa oikeat mittasuhteet ympäristöönsä. Valo on huomaamatonta etäältä, miellyttävää kun liikut lähemmäksi sitä ja täsmällistä silloin, kun se on pääsi yläpuolella.

Glamox C85 on ennen kaikkea LED-valaisin, jossa jokainen, pieni suunnittelun yksityiskohta on toteutettu siksi, että jokaikisestä diodista ulos tuleva valon laatu olisi paras mahdollinen. Valaisimen rakenne muistuttaa symmetristä alasvalorypästä, joka tarjoaa ainutlaatuisen valon laadun. Valo suodattuu häikäisysuojan kautta vähentäen pienten, voimakkaasti hehkuvien diodien aiheuttamaa häikäisyä. Häikäisysuojasta valo on suunnattu räätälöityjen, metalloitujen heijastimien avulla, mikä myös vähentää häikäisyä tavanomaisista katselukulmista.

Valaisimessa käytetyn heijastinoptiikan toisena etuna on se, että sen avulla on mahdollista muuttaa suuri osa energiasta valoksi. Glamox C85-valaisimessa tämä tarkoittaa, että valaisin voi tuottaa yli 130 lumenia/W. Valaisimessa on myös erinomainen lämmön hallinta. Sekä valonlähteen että liitäntälaitteen arvioitu elinikä on 100 000 tuntia, mikä merkitsee noin 22 vuotta, jos valot ovat päällä 12 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Energiatehokkuuden, korkean laadun ja kestävyyden yhdistelmä vähentää valaisimen käyttö- ja huoltokustannukset minimiin.

Glamox C85 on saatavana DALI-liitäntälaittteella ja se on yhteensopiva kaikkien Glamox valonohjausjärjestelmien kanssa. Valaisin voidaan toimittaa sisäänrakennetuilla läsnäolo- ja päivänvalotunnistimilla. Saatavana on myös sisäänrakennettu sensori erityyppisiin ohjauksiin, kuten langattomaan ohjaukseen tai johdotettuun DALI-järjestelmään rele-ohjatun ON/OFF-sensorin lisäksi. Tämä tekee C85-valaisimesta erittäin joustavan ja monipuolisen.

Olemme Sähkö Tele Valo AV 2020 messuilla Jyväskylässä! Tervetuloa osastollemme B 369

Lue lisää osoitteessa:  glamox.fi

Tai ota yhteyttä:
Glamox Oy
Tekninen johtaja Juha Rajala
p. 045 892 2557
[email protected]

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän