Glamox C90-valaisinsarja - Kuin täysikuu öisellä taivaalla

Päivämäärä: 16.5.2019

C90-valaisinsarjan muotoilija Stefan Pettersson kuvaa uutuustuotteitaan näillä sanoilla:

”C90-P- ja C90-S-valaisimien pyöreä muoto on yhtä aikaa looginen ja yksinkertainen. Olemme käyttäneet yhtä paljon aikaa valon suunnitteluun kuin itse tuotteenkin muotoiluun. Halusimme täydellisesti valaistun pinnan mahdollisimman hyvällä valon laadulla. Keskittymällä valon laatuun valaisimen visuaalinen ulkonäkö syntyi tämän kehitystyön seurauksena. Puhdas, pyöreä muoto on kuin täysikuu öisellä taivaalla.”

Glamox C90-valaisinsarja on hyvin monipuolinen ja muodoltaan ajaton. Ympyrän-, neliön- ja suorakaiteen muotoiset valaisimet joko sulautuvat ympäröivään miljööseen tai sitten ne erottuvat massasta. Mutta kaikilla C90-valaisinsarjan tuotteilla on yksi yhteinen nimittäjä ja se on ensiluokkainen valaistu pinta. Sekä laadukkaan valon että energiatehokkaan valaistusvoimakkuuden saavuttamiseksi suunnittelijamme ovat olleet erityisen tarkkoja LED-valonlähteen valinnassa.  

Valolla voidaan tehostaa huonetilan arkkitehtonista ilmettä. Tästä johtuen valaisimet voivat näyttää hienoilta ja niitä ympäröivä tila vieläkin hienommalta. C90-valaisinsarjan tuotteilla on vaivatonta suunnitella elegantteja valaisinryhmiä joko kattoon ripustettuina tai suoraan kattopintaan asennettuina. Niissä yhdistyvät selväpiirteiset yksityiskohdat ja enisluokkaisesti valaistu pinta.

C90-valaisinsarjasta on valittavana kolme eri muotoa ja useita eri kokoja. Tästä monipuolisesta sarjasta löytyvät sekä riippu-, pinta- että uppoasennusmallit joko valkoisena tai harmaana. Optiikkavaihtoehtoina opaali tai mikroprisma. Opaalioptiikka luo kauniin, tasaisen hajavalon. Sen sijaan mikroprisma on ihanteellinen valinta mm. työpisteille sekä alueille, joissa halutaan mahdollisimman häikäisemätöntä valoa. Tällä sisutuksellisella ja tyylikkäällä valaisinsarjalla voit helposti toteuttaa vaikka koko rakennuksen sisävalaistuksen laadukkaasti ja energiatehokkaasti.

Lue lisää osoitteessa:  glamox.fi

Tai ota yhteyttä:

Glamox Oy

Tekninen johtaja Juha Rajala
p. 010 841 0449
[email protected]

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän