Valopöytä tabletillesi Cuetyn avulla

Päivämäärä: 16.9.2019

Helppokäyttöisellä ja edullisella Visual Productionin Cuety-valo-ohjaimella voit ottaa kaiken irti tabletin liikuteltavuudesta ja kosketusnäytöstä kätevällä Cuety-sovelluksella. Tämä uuden sukupolven ohjain tukee liikkuvia valoja, LEDejä, perinteisiä valaisimia ja DMX-ohjattuja erikoisefektejä. Cuety-valo-ohjain kytketään ethernetin kautta ja DMX-lähtö on optisesti eristetty. Järjestelmäarkkitehtuuri on kestävä ja luotettava. Cuety-sovellus toimii LPU-1:n ja LPU-2:n kanssa. LPU huolehtii ohjelman ajamisesta, laskee häivytysajat ja luo efektit. Vaikka WIFI-yhteys katkeilisi, esityksesi jatkuu keskeytyksettä.

Cuety-ohjain tarjoaa cuelist-perusteisen tavan toimia ammattimaisessa valo-ohjauksessa. Ohjelmoinnin kulku on täysin sama kuin stadionkonsertin kokoisissa tapahtumissa, mutta Cuety tekee siitä paljon yksinkertaisempaa.

Sisäänrakennettu efektigeneraattori luo automaattisesti X- ja Y-liikeradat, värikkäät RGB-efektit ja muuttuvat kirkkaustasot. Efektigeneraattoria voidaan säätää nopeus-, koko- ja vaiheparametreillä.

Cuety Remote on yksinkertainen ja kekseliäs sovellus iPhonelle. Voit käyttää kaikkia ennalta tehtyjä ohjelmia ilman riskiä niiden muuttamisesta tahattomasti.

Referenssihankkeet Ideafix Oy

Itellan pääkonttori

Itellan pääkonttori

Helsinki

Itellan 1100 toimistotyöntekijää saivat uudet työtilat Pasilan kuusikerroksis...

Valmet pääkonttori

Valmet pääkonttori

Espoo

Valmetin Espoossa sijaitsevan pääkonttorin upea valokatto toteuttiin LED-tekn...

Omnia ammattiopisto, Espoo

Omnia ammattiopisto, Espoo

Laajennus | Espoo | 25,00 milj €

Ammattiopiston laajennus on jatko-osa vuonna 2007 valmistuneeseen, niin ikään...

Iso Omena kauppakeskuksen laajennus

Iso Omena kauppakeskuksen laajennus

Laajennus | Espoo | Ei tiedossa

Espooseen Länsiväylän varteen valmistunut kauppakeskus Ison Omenan uudistukse...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän