Uusi vaatenaulakko ENTRY

Päivämäärä: 19.4.2023

AJ Tuotteet on lanseerannut uuden eteiskalustesarjan ENTRY, johon kuuluu vaatenaulakot, kenkäkaapit ja -hyllyt.

AJ:n oma tuotesuunnittelutiimi on kehittänyt monipuolisen ENTRY-vaatenaulakon, jonka avulla voit räätälöidä vaate- ja kenkäsäilytystilat esimerkiksi toimistoon, kouluun ja kuntosalille. Tuotteet valmistetaan omissa tehtaissamme Euroopassa.

ENTRY-kalustesarja on suunniteltu siten, että voit helposti laajentaa eteisen kalustusta sitä mukaa, kun tarpeet kasvavat tai muuttuvat. Jokaista sarjan kalustetta voi muunnella omaan tarpeeseen.

Tervetuloa tutustumaan ENTRY-sarjan mahdollisuuksiin. Voit valita yksittäisen kenkäkaapin toimiston eteiseen tai räätälöidä suuremman vaatesäilytyskokonaisuuden esimerkiksi koulun pukeutumistiloihin. Kaikki sarjan tuotteet löytyvät täältä.

 

Rungon materiaali on teräs, joka on vakiona valkoinen tai musta. Hattuhyllyn ja ovellisten lokeroiden yläpuolella löytyy avolokerot.


Räätälöitävät ENTRY-eteiskalusteet

ENTRY-eteiskalusteet ovat oman suunnittelutiimimme tuotantoa ja valmistetaan omissa tehtaissamme Euroopassa. Hallitsemme siten koko tuotantoketjua valmistuksesta myyntiin, materiaalin valintaan ja toimitukseen.

ENTRY-sarjaan kuuluu kolme eri kalustemallia: kenkähylly, vaatenaulakko ja kenkäkaappi, joka on ainutlaatuinen lisä eteiskalusteiden valikoimaamme.

  • Perusosat, joita voi jatkaa loputtamasti jatko-osilla käytössä olevan tilan mukaan ja tarpeiden muuttuessa
  • Lattia- ja seinäversiot sekä yksi- ja kaksipuoliset versiot jokaisesta mallista
  • Testattu ja hyväksytty: EN 16121 ja EN 16139
     

ENTRY-sarjan kenkäkaappeihin on saatavana lukolliset teräksiset ovet, joissa on pyöreät reiät ja muovitaskut nimeämistä varten.

Monipuoliset vaatenaulakot, kenkäkaapit ja -hyllyt

Kalusteisiin on saatavana ovet teräksestä tai korkeapainelaminaatista:

  • Teräksiset ovet ovat saatavilla merkitsemismahdollisuudella tai ilman. Ovet, jotka voi merkitä, sisältävät reiän, jossa on muovitasku. Muovitaskuun voi laittaa kuvan, numerolaatan tai värin, jotta kaapin omistaja voi tunnistaa oman kaappinsa helposti.
  • Puuovissa on kestävä korkeapainelaminaattipinta.

Vaatenaulakon mukana tulee lokerot, ankkurikoukut, ylähyllyt avolokeroineen, penkit ja kenkähyllytasot keräystasoineen.

ENTRY-sarjan kenkäkaapit ja -hyllyt on varustettu keräystasoilla, jotka keräävät kengistä irtoavan lian ja veden, mikä helpottaa tilojen siivousta.

 ENTRY-sarjan vaatenaulakon hattuhyllyssä on vaatetanko ankkurikoukkuineen.

Toimistoon, kouluun tai vaikkapa kuntosalille

ENTRY-sarjan vaatenaulakot, kenkäkaapit ja kenkähyllyt ovat muotoilultaan moderneja ja ne sopivat siten monenlaisiin eteistiloihin, kuten:

  • Toimiston kenkäsäilytystä varten, jolloin sisäänkäynti pysyy siistinä ja tilojen ensivaikutelma vieraille on hyvä.
  • Vaihtokenkien säilytykseen kuntosaleille ja urheilukeskuksiin, jossa kengät pysyvät järjestyksessä, lattia on helppo pitää puhtaana ja vierailijat viihtyvät.
  • Päiväkotien ja koulujen vaatesäilytystä varten, jolloin eteisestä saadaan käytännöllinen ja viihtyisä tila vanhemmille, työntekijöille ja lapsille. ENTRYn avulla kaikilla vaatteilla ja tavaroilla on oma paikkansa, ja eteistilat näyttävät siisteiltä.

Rakenna omaan tilaan räätälöity säilytysratkaisu ENTRY-sarjan moduuleilla, jotka myös mahdollistavat kalustuksen laajentamisen tarvittaessa. Rei'itettyjen pylväiden ansiosta sekä hyllytasot että penkit voidaan kiinnittää halutulle korkeudelle, jolloin kalustus sopii kaikenikäisille lapsille.

ENTRY-sarjan kenkäkaappeihin on saatavana lukolliset laminaattiovet, joissa on sylinterilukko.

ENTRY saatavana BIM-malleina

Löydät kaikki ENTRY-sarjan tuotteet BIMobject-kirjastosta.

Apua toimitilojen kalustamiseen?

AJ Tuotteet auttaa mielellään yrityksesi hankinnoissa, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. AJ:lta saat aina henkilökohtaista palvelua ja asiantunteva projektipalvelu auttaa kaikenlaisissa kalustusprojekteissa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee arkisin klo 8-16.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje