Uudista keittiösi Formica® Compact Splashbacks -välitilalaminaatin avulla

Päivämäärä: 3.10.2013

Formica Groupin välitilalaminaatin avulla luot helposti modernin ja uniikin ilmeen keittiöösi väreillä ja pintastruktuureilla, jotka sopivat juuri sinulle.

Massiivilaminaatista valmistettu 3 mm välitilalevy on elegantti ja moderni vaihtoehto kaakelille ja se tarjoaa asennuksen ja hoidon suhteen kaakeliin nähden monia etuja. Välitilalaminaatti voidaan usein liimata suoraan seinään, jolloin vältytään kaakelien asentamisen ja saumaamisen aiheuttamalta työltä. Formica Compact Splashbacks on hygieeninen, levyjen suuren koon ansiosta saumojen määrä vähenee, eikä homogeeninen materiaali tue mikrobien kasvua. Materiaalin ominaisuuksista johtuen se on täysin huoltovapaa ja voidaan puhdistaa helposti kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella.

Formica Compact Splashbacks -levyt ovat ominaisuuksiltaan samaa korkeaa laatua kuin kaikki Formica Groupin korkeapainelaminaatit. Laminaatti on hyvin kestävä materiaali
– se on kehitetty vastaamaan kodin päivittäisiin vaatimuksiin vuosi toisensa jälkeen. Yhdistä kodissasi toiminnallisuus uniikkiin ulkoasuun hyödyntämällä tyylipuhtaiden välitilalaminaattiemme valikoimaa.

Ota yhteyttä Formica Groupiin ja lähimpään jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja. Lataa Formica Compact Splashbacks -esitteemme, joka sisältää tuotetiedot, inspiraatiokuvia sekä asennusohjeet.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän