Todellinen vaihtoehto luonnolliselle kivelle

Päivämäärä: 11.2.2019

Monipuolinen, käytännöllinen ja kaunis, ColorCore® Compact on viimeisin itsekantava materiaalimme, joka yhdistää trendikkäät pintamuotoilut sekä rakenteellisen sävysovitetun ytimen, joka tarjoaa kauttaaltaan yhtenäisen värin.

Muuta sisustuksesi ColorCore Compact -valikoimalla, ja tee muotoiluelementistäsi huoneen keskipiste valitsemalla luonnollisista tai nykyaikaisista kuvioista, täydentämällä tekstuureilla sekä sävysovitetulla ytimellä, joka tarjoaa puhtaan viimeistelyn ja kauniit reunat.

Luonnollisen materiaalin ylväydellä, mutta kestävyydellä, jota odottaisit kovalta laminaatilta; sävysovitettu, vedenpitävä ydin mahdollistaa muotoiluominaisuuksien kaivertamisen pinnalle, tarjoten loputtomia luovia mahdollisuuksia, jotka kestävät aikaa.

Ominaisuudet

ColorCore® Compact tarjoaa todellisen vaihtoehdon luonnolliselle ja tehdasvalmisteiselle kivelle, tinkimättä estetiikasta, viimeistelystä, laadusta tai kestävyydestä.

  • Mukauta pinta- ja reunakäsittelyt: Täydentävän, kiinteävärisen ytimensä ansiosta, voit kaivertaa, muotoilla ja jyrsiä ainutlaatuisia ja omaperäisiä pintoja, sekä lisätä mielenkiintoisia reunayksityiskohtia.
  • Kestävä: Kolhujen ja hankautumisen sietokyky tekee siitä sopivan vaihtoehdon jopa alueille, jossa on paljon liikennettä.
  • Tiivis: Täysin vedenpitävä materiaali antaa sinun valmistaa muotoiluominaisuuksia, kuten alle asennetut altaat ja täydentävät viemäriurat, suoraan pintaan työtasokäyttöä varten. Sen tiiviysominaisuuksien ansiosta, voit pyyhkiä jokapäiväisten tuotteiden läikkymiset pitääksesi sen puhtaana ja hyvännäköisenä.
  • Hygieeninen: Levy ei toimi bakteerien tai homeen kasvualustana. Tämä tekee siitä ihanteellisen materiaalin myös julkisiin tiloihin.
  • Yksinkertainen ja edullinen asennus: ColorCore® Compactia voidaan työstää tavanomaisilla puusepänteollisuuden työstötyökaluilla, tarvittaessa vaikka rakennustyömaalla. Tällöin voidaan ennakkomitoitus ja vaativat tehdasvalmistuksen kustannukset minimoida verrattuna moniin muihin komposiitti materiaaleihin verrattuna.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi