Tee työmaasuunnitelma alle puolessa tunnissa

Päivämäärä: 20.9.2022

Näin kätevästi syntyy suunnitelma kalustotarpeesta, aikataulusta ja budjetista.

Cramon Työmaasuunnitelma-palvelun avulla tulevasta työmaasta saa valmiin resurssisuunnitelman alle puolessa tunnissa. Ohjelmaan syötetään työmaata koskevat parametrit, jonka jälkeen palvelu luo suunnitelman työmaan aikataulusta työvaiheittain sekä kokonaisuutena, budjetin vuokrakoneille sekä eri rakennusvaiheiden kalustotarpeet. Suunnitelma on muokattavissa ja siitä voi tehdä täydellisen tarkan esimerkiksi lisäämällä tuotteita itse ja määrittelemällä niille tarkat vuokrausajat. Kun suunnitelma on valmis, sen voi hyväksyä ja tuotteet voi tilata.

Yksinkertaistettuna työkalu kokoaa yhteen olemassa olevan tiedon, joka aiemmin on ollut pirstaloituneena erillisissä dokumenteissa. Palvelu mahdollistaa kokonaisvaltaisen suunnittelun, jolloin yksittäiset tilaukset vähenevät ja esimerkiksi logistiikkakustannuksissa syntyy säästöjä. Näin työmaasuunnitelma-palvelu säästää aikaa ja tehostaa toimintaa.

Katso alla olevasta videosta, miten Cramon Työmaasuunnitelma-palvelu toimii.

Työmaasuunnitelma-työkalu toimii osana Cramon verkkopalvelua. Saat työkalun käyttöösi ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai Cramon asiakaspalveluun.

[email protected]
p.010 6616190

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje