Tehokkuutta työmaalle Cramon digitaalisilla palveluilla

Päivämäärä: 7.12.2023

Rakennusaikaisen seurannan digitaaliset ratkaisut kehittyvät vauhdilla. Cramo on kehittänyt digitaalisia palveluita, joiden avulla suunnitelmallisuus ja esimerkiksi kaluston seuranta on entistä helpompaa.

Hyvä suunnittelu on avain rakennuskustannusten optimointiin, energiatehokkuuteen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Tämän tukena toimii SmartControl-alusta, jonka reaaliaikaiset tiedot mahdollistavat nopean reagoinnin muun muassa työmaan energiankulutukseen ja muuttuviin olosuhteisiin. Esimerkiksi etäseurannan tuomat hyödyt betonin kuivumisessa ja kovettumisessa vähentävät turhia mittauskäyntejä työmaalla. Lisäksi etäluenta auttaa kohdistamaan lämmitys- ja kuivaustyöt oikea-aikaisesti sinne, missä toimenpiteitä tarvitaan, ja työmaa pysyy aikataulussa.

Cramon verkkopalvelu ja Cramo-sovellus puolestaan mahdollistavat kaluston sujuvan vuokrauksen 24/7. Verkkopalvelun kautta koneet ja laitteet on mahdollista tilata joko suoraan työmaalle tai ne voi noutaa vuokraamosta. Lisäksi verkkopalvelussa voi seurata työmaalla olevaa kalustoa ja tilata palautuksen silloin, kun tuotteille ei enää ole käyttöä.

Tutustu Cramon digitaalisiin palveluihin tarkemmin ja avaa tunnukset verkkopalveluun tai kysy lisätietoja SmartControl-ratkaisusta.

Lisää tuotteesta Kaikki palvelut

Kaikki palvelut

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Palvelumme auttavat sinua tehostamaan työmaasi toimintaa ja tekemään siitä turvallisemman.

PALVELUOPAS

PALVELUOPAS

Palveluillamme ihmiset ja tavarat liikkuvat tehokkaasti ja turvallisesti työm...

Lue lisää

Yhteystiedot
Julkisivu

Julkisivu

Julkisivuratkaisut tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

LOGISTIIKKA JA ASENNUS

LOGISTIIKKA JA ASENNUS

Cramon työmaalogistiikkapalvelut tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja projektisi...

Lue lisää

Olosuhdehallinta

Olosuhdehallinta

Olosuhteiden hallinta työmailla on kriittistä.

Lue lisää

PUHDISTUSPALVELU

PUHDISTUSPALVELU

Siistit ja toimivat työvälineet ovat osa mainiota työpäivää.

Lue lisää

SÄHKÖ JA VALO

SÄHKÖ JA VALO

Julkisivuratkaisut tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

TYÖMAATILAT

TYÖMAATILAT

Cramo vuokraa työmaatiloja erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän