UMA BY TECHNOPOLIS (IDControl)

Technopoliksen co-working -konsepti UMA Workspace valitsi IDcontrolin kumppanikseen toteuttamaan kulkemisen mobiilipohjaisen ratkaisun Pohjoismaissa ja Itämeren maissa sijaitseviin co-working -tiloihinsa. Ratkaisu on asennettu ensimmäisiin kohteisiin ja lisää työstetään tämän vuoden aikana. Moderni mobiilikulkeminen on saanut innostuneen vastaanoton joustavien UMA Workspace -työtilojen käyttäjiltä.

Joustava tilakonsepti vaati tuekseen yhtä joustavan ja modernin kulkemisen ratkaisun. Mobiilikulkeminen tapahtuu älypuhelinsovelluksen avulla. Varaamisen lisäksi sovellus myös avaa tilojen ovet.

UMA Workspace on kansainvälinen joustavien yhteisöllisten työtilojen verkosto Pohjoismaissa ja Itämeren alueen maissa. Tällä hetkellä tiloja löytyy Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. UMA Workspace -konseptiin kuuluu joustavasti vuokrattavia korkealuokkaisia toimisto- ja yhteistyötiloja kaikenkokoisille yrityksille.

— Meille mobiiliavaimessa tärkein etu digitaalisuuden lisäksi on vaivattomuus. Enää ei tarvita avaimia tai kulkukortteja. Koska kyseessä on edelläkävijäratkaisu, halusimme kumppanin, joka pystyy teknisen ratkaisun lisäksi sitoutumaan uudenlaisen toteutuksen rakentamiseen nopeassa aikataulussa. Halusimme kumppanin, johon voimme oikeasti luottaa. IDcontrol on ollut kaikkea tätä ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme, kertoo mobiilikulkemisen projektista vastaava Facility Services Manager Emilia Itälinna Technopolikselta.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

IDcontrol Oy

Innostunut vastaanotto tilojen käyttäjiltä Moderni mobiiliavaimella kulkeminen on saanut innostuneen vastaanoton tilojen käyttäjiltä. Joustavuuden ja vaivattomuuden lisäksi kiitosta on tullut applikaatiopohjaisen ratkaisun luontevuudesta. — Asiakkaamme ja UMA Workspace -tilojen käyttäjät ovat moderneja ammattilaisia, jotka arvostavat hyvin toimivia uusia digitaalisia työvälineitä ja niiden tuomaa ylivertaista käyttäjäkokemusta. Uskon, että mobiilikulkeminen on joka tapauksessa yleistyvä ratkaisu, etenkin kaltaisessamme vuokratilatoiminnassa, Itälinna sanoo. Mobiilikulkeminen kaikkiin UMA Workspace -kohteisiin Vuonna 2018 toteutettujen viiden ja vuonna 2019 toteutettavien 6-7 kohteen lisäksi lähivuosina kaikkiin UMA Workspace -kohteisiin asennetaan IDcontrolin mobiilikulkemisen ratkaisu. — Mobiilikulkemisen tekninen ratkaisu erilaisiin tiloihin on ollut tarjonnassamme jo jonkin aikaa, mutta tämänkaltaisen laajemman kansainvälisesti useita toimipisteitä käsittävän kokonaisuuden rakentaminen vaatii meiltä luonnollisesti hieman lisätyötä ja yhteistoimintaa paikallisten kumppanien kanssa. UMA Workspacen mobiilikulkemisen ratkaisu on alalla esimerkillinen ja toimii varmasti suunnannäyttäjänä tilavuokra-alan mobiilikulkemisen ratkaisuille tulevaisuudessa, arvioi toimitusjohtaja Markku Raitanen IDcontrolilta.

Liitetyt tuotteet

Digiovi kulunvalvonta

Innostunut vastaanotto tilojen käyttäjiltä Moderni mobiiliavaimella kulkeminen on saanut innostuneen vastaa ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Aito Säästöpankki Tampere

Biltema Lappeenranta

Biltema Mikkeli

Borealis / Rentokil Initial yhteistyö

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje