Kauppakeskus Kämp Galleria

Kämp Galleria (vuosina 2012–2018 Galleria Esplanad on kauppakeskus Helsingin ydinkeskustassa, Kluuvin kaupunginosassa. Se rajautuu kahden kävelykadun, Kluuvikadun ja Mikonkadun sekä Aleksanterinkadun ja Pohjoisesplanadin väliseen Antiloopin kortteliin. Kämp Galleriassa on yli 50 erikoisliikettä sekä ravintoloita ja palveluja. Kauppakeskuksen omistaa Ilmarinen ja sitä on vuodesta 2014 hallinnoinut Ovenia-yritysryhmään kuuluva Realprojekti Oy.

Kauppakeskus avattiin vuonna 1999 nimellä Kämp Galleria samassa korttelissa toimivan Hotelli Kämpin mukaan. Uusi nimi Galleria Esplanad otettiin käyttöön lokakuussa 2012, mutta vaihdettiin takaisin alkuperäiseksi syksyllä 2018.

Kauppakeskus Kämp Galleria Helsingin sydämessä on jokaisen tyylitietoisen shoppailijan pakollinen pysähdyspaikka. Esplanadin kauppakeskuksesta löytyvät kansainvälisen huippumuodin ja designin erikoisliikkeet sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kauneuspalvelut.

Elegantti arkkitehtuuri, historiallinen miljöö sekä läheiset luksushotellit Kämp ja GLO tuovat oman, ainutlaatuisen lisänsä korttelin kansainväliseen tunnelmaan. Toivotamme sinut tervetulleeksi muodin, kauneuden ja makuelämysten pariin Kämp Galleriaan, jossa niin tuotteet kuin palvelukin ovat omaa luokkaansa – kauppakeskus Esplanadilla kutsuu viihtymään!

Kuva: Kämp Galleria
Teksti: Kämp Galleria

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Innogreen

Innogreen Oy

Kauppakeskusympäristössä vihreys luo kodikkuutta ja pehmeyttä. KÄMP Gallerian vihersisustuksen tyyli vaihtelee kerroksien tunnelmien mukaisesti. Ensimmäiseen kerrokseen sijoitettiin runsaammin ja ryppäisiin pienempiä, erikorkuisia kasveja. Yläkertaan puolestaan tuotiin suuria saviruukkuja tuomaan terassimaista tunnelmaa. Ostosympäristöjen vihersisustuksessa on otettava huomioon kulkureitit sekä katseen suunta: Mitä näen ja koen, kun kuljen tästä? Pihalle sijoitetut männyt näkyvät suurista ikkunoista sisälle asti täydentäen sisäpuolen vihersisustuksen tunnelmaa.


Liitetyt tuotteet

VIHERRAKENTAMINEN JA MUUT PIHAPALVELUT

Luomme viihtyisiä, helppohoitoisia, käyttäjiensä näköisiä ja aikaa kestäviä ulkotiloja luonnon ehdoilla. Halua ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

EDGE Olympic Amsterdam

EDGE Olympic Amsterdam

Alankomaat

Vuonna 2015 OVG - nykyisin EDGE Techologies - avasi maailman kestävimmän rake...


Fat Lizard Brewing Co.

Fat Lizard Brewing Co.

Espoo

Fat Lizard Taproom on panimomme sydän.


Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoo

Keskeisellä paikalla olevan valtavan rakennushankkeen ensimmäinen vaihe ava...


Kotkan Energian toimistorakennus

Kotkan Energian toimistorakennus

Kotka

Kotkan Energian toimistorakennus valmistui aurinkoiselle paikalle meren ran...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän