Suorat portaat

Päivämäärä: 21.6.2017

Suora teräsporras on hyvännäköinen ja käytännöllinen myös julkisissa tiloissa, kuten esimerkiksi kerrostalon sisäänkäyntiportaikkona. Kuumasinkitty teräsritiläporras on edullinen, luistamaton, ”itsepuhdistuva” ja huoltovapaa. Niillä on kaiken lisäksi lyhyt toimitusaika monesta muusta porrastyypistä poiketen.

Emoyhtiömme Weland Ab:n teräsportaita on toimitettu teollisuuteen ja poistumisteiksi jo yli puolen vuosisadan ajan. Niitä on kautta aikojen arvostettu monipuolisuutensa, mittatarkkuutensa sekä nopean ja helpon asennettavuutensa johdosta.

Kistalunden
Kistaan on rakennettu uusi asuinalue – Kistahöjden (kuvassa vasemmalla). Muinaisen metsän ympäröimä keidas ja samalla moderni ja kasvava osa Tukholman esikaupunkia, jonne Weland on toimittanut suorat portaat 26 erilliseen taloon alueen eteläisessä osassa. Portaat ovat kuumasinkittyjä, teräsritiläaskelmin varustettuja eli turvallisia ja huoltovapaita.


Finnrasti Oy on nyt Weland Oy

Emoyhtiömme Weland Ab:n hallitus on päättänyt muuttaa nimemme Weland Oy:ksi.
Nimenmuutos astuu voimaan välittömästi.
Asiakkaillemme muutoksella ei ole vaikutusta.

Vaikka Suomi lomailee heinäkuussa - niin me palvelemme koko kesän!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän