Liukuesteet ja huomiomerkinnät parantamaan turvallisuutta

Päivämäärä: 19.9.2022

Weland tarjoaa useita tuotteita, jotka parantavat turvallisuutta ja erilaisten ympäristöjen saavutettavuutta.

Liukuestelista metallilevystä

Liukkaat portaat ja pinnat voidaan varustaa tällä metallilevystä valmistetulla liukuestelistalla. Listassa on pitoa parantavat stanssatut reiät. Listaa voidaan käyttää myös porrasaskelmien huomiomerkintänä, jos se puuttuu. Lista ruuvataan kiinni alustaan. Suosittelemme, että listat asennetaan c/c 300 mm:n välein.

Huomiomerkintä Liukueste

Huomiomerkintä mustaksi maalattua rei’itetty levyä. Profiili on helppo asentaa portaisiin ja teräsluiskiin.

Liukueste ritilään

Osa ritilöistä on talvella liukkaita kosteuden ja jään vuoksi. Tämä koskee erityisesti suojaamattomia jalkasäleikköjä ja portaita. Weland on nyt kehittänyt ratkaisun tähän ongelmaan. Puristetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu liukueste kiinnitetään ritilän lattateräksiin ilman työkaluja. Yläpuolen rei’issä on ylöspäin stanssatut reunat, jotka tarjoavat erittäin hyvän pidon.

Liukueste sopii ritilöihin H- ja N-silmäkoolla. (c/c 33 ja 17 mm) sekä A-ritilään, jonka silmäkoko on 33 x 11 mm. Saatavana 20, 25 ja 30 mm korkeisiin ritilöihin.

Suosittelemme 40 liukuestettä per m².

Liukueste musta harja

Liukueste, joka on helppo kiinnittää ritilään silmäkoosta riippumatta. Sopii kantoteräskokoihin 2–3 mm.Harjan koko 23×7 mm. Suosittelemme 400–700 harjaa per m2 ritilätyyppistä riippuen.

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän