Welandin Flex-kulkusilta

Päivämäärä: 27.6.2022

Welandin Flex-kulkusillalla ylität turvallisesti katot, kuilut, ojat ym. Kulkusiltaa voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona kun käytettävyyttä ja turvallisuutta on parannettava.

Flex on varastokomponenteista koostuva kulkusiltajärjestelmä. Kulkusilta kootaan ruuviliitoksin nopeasti ja helposti asennuspaikalla. Asennus tapahtuu kokonaan ilman hitsausta.

Kulkusillan sivupalkit ovat kylmämuovattua WUC-profiilia. Profiilien pituudet ovat 2, 3 ja 4 metriä. Kulkusillan leveys on 600-1300 mm 50 mm välein. Kulkutaso on ritilälevyä ja sitä on saatavana eri silmäko’oilla.

Kulkusillan kaide on Welandin elementtikaide. Kaiteesta on saatavana kaksi versiota. Lapsiturvallinen kaide, jossa tolppien välinen aukko on enintään 100 mm tai välijohteella varustettu kaide. Käsi- ja välijohteet valmistetaan ruostumattomasta teräsputkesta.Kulkusilta voidaan asentaa olemassa oleville kannattimille ja palkeille tai vaihtoehtoisesti säädettäville tukijaloille. Suurin tukiväli on 3 metriä.

Flex voidaan toimittaa muutamassa päivässä, kun käytetään varastokomponentteja. Kulkusilta voi myös sovittaa toiveisiisi ja tarpeisiisi, jolloin myös toimitusaika on pitempi.
 

Lisää tuotteesta Kulkusillat

Kulkusillat

Weland tarjoaa erilaisia kulkusiltoja. Kulkusiltoja käytetään kaikkialla, missä tarvitaan parempaa käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Kulkusillat

Kulkusillat

Tutustu tuotteisiin.

Lue lisää

Kulkusillat esite
Ladattavat materiaalit
Käsikirja

Käsikirja

Kaikki tuotteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Lue lisää

BIM-objektimme

BIM-objektimme

BIM-objekti luo suoran yhteyden tuotteiden ja päättäjien välille. Tuotteiden ...

Lue lisää

Ramp

Ramp

Our complete ramps are made from grating, including railings, stringers, and ...

Lue lisää

EPD ympäristöseloste

EPD ympäristöseloste

Tutustu tuotteiden ympäristövaikutuksiin.

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän