Schücon ja Jansenin ikkunoilla ja savunpoistojärjestelmillä

Päivämäärä: 17.2.2014

<!-- FldStartCAPTION -->Schüco RWA<!-- FldEndCAPTION -->
Schücon ja Jansenin testatut ja laadukkaat savunpoistoluukut ja -ikkunat

Savunpoistoluukut ja -ikkunat ovat kuuluneet 1.7.2013 lähtien CE- merkittävien tuotteiden piiriin harmonisoidun tuotestandardin EN 12102-2 mukaan. Lisäksi CE- merkintä edellyttää valmistajalta sertifioidun laitoksen myöntämää vaatimuksenmukaisuustodistusta.

Schücon ja Jansenin monipuolisilla ikkunoilla ja savunpoistojärjestelmillä voidaan toteuttaa eri avautumistyyppejä, sekä sisään- että ulosavautuvina. Kaikista näistä luukkutyypeistä on olemassa viralliset testiraportit, joilla varmistetaan niiden vaatimuksenmukaisuus. Valikoimaamme kuuluvat myös savunpoistokeskukset, avauspainikkeet, lukitusmoottorit, savuntunnistimet ja monet muut tarvikkeet varmistamaan sen, että toimiva savunpoistojärjestelmä voidaan valmistaa kokonaisuudessaan Schücon tai Jansenin tarjoamilla komponenteilla.

Tarjoamme asiakkaillemme NRWG-ohjelman, jonka avulla voidaan määrittää oikeanlainen ja kustannustehokkain ratkaisu yksilöllisiinkin tarpeisiin. Ohjelmalla voidaan määrittää avaaja, sen tarvittava voima sekä avautumiskulma, lisäksi ohjelma laskee automaattisesti myös savunpoistoluukulla saavutettavan Aa-arvon eli aerodynaamisesti vapaan pinta-alan.

Perusmalliset avaajat, kiinnikkeet ja aukipitolaitteet löytyvät suoraan Onnisen varastosta, jolloin niiden toimitus on mahdollinen jopa vuorokaudessa Onninen Express -toimipisteisiin.

Lisätietoa Schücon savunpoistoluukuista ja –ikkunoista oheisesta tuotelinkistä

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonnan yhteystiedot sekä valmistajatiedot:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: nkrasi@schueco.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän