Terve sisäilma Schücon integroidulla ilmanvaihtoratkaisulla

Päivämäärä: 29.11.2021

Schüco VentoFrame on modulaarinen ilmanvaihtojärjestelmä, joka voidaan liittää osaksi sisäänkäyntiovea tai ikkunaa. Lisäprofiili asennetaan tuotteen karmiin, jolloin ilmanvaihdon ratkaisuille ei tarvitse varata tilaa tuotteen ympäriltä. Passiivinen ilmanvaihto ei vaadi käyttäjältään aktiivisia toimia vaan järjestelmä adaptoituu huoneilman mukaisesti. Nykyisissä tiiviisti suljetuissa rakennuksissa toimiva ilmanvaihto on yhä tärkeämpää. Sillä sekä vältetään turha lämpöenergian karkaaminen että suojataan rakennusta kosteuden ja homeen muodostumiselta.

Ilmanvaihtojärjestelmä on hyvin suunniteltu ja taloudellisesti houkutteleva ratkaisu sekä uudis- että remonttikohteisiin. Asennettavien laitteiden määrä voidaan valita tarpeen mukaan, ja järjestelmä vie minimaalisesti tilaa vaikkapa oven yläpuolelta. Optiona saatavana myös vaihdettava siitepölysuodatin ja ilmavirtauksen rajoitin, jotka voidaan asentaa myös jälkikäteen. Anna rakennuksen hengittää!

Kuvat: Schüco International KG

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi
puh. 020 1441 672
e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän