Schücon CE-merkityt ulkopalo-ovet Abloy-lukituksella

Päivämäärä: 11.10.2021

Schücon alumiiniset ovijärjestelmät ADS 80 FR 30 ja ADS 80 FR 60 soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin ja niillä saavutetaan paloluokat EI230 ja EI260. Ulkopalo-ovien CE-merkintä (EN 16034) on pakollinen EN 14351-1 mukaisille sisäänkäyntioville, jotka ovat paloluokiteltuja. Ovet ovat saatavilla kotimaisella Abloy-lukituksella.

Sarja perustuu 5-kammioisiin lämpökatkaistuihin alumiiniprofiileihin ja rakennesyvyys on 80 mm. Kun rakenteeseen yhdistetään valinnaisia varustekomponentteja, voidaan toteuttaa mittatilaustyönä tehtyjä monitoimiovia, jotka täyttävät tiukimmatkin rakennusten turvallisuuteen ja automaatioon liittyvät vaatimukset. Tällä sarjalla on palo- ja savusuojauksen lisäksi muitakin moniin käyttökohteisiin sopivia ominaisuuksia. Niitä ovat esimerkiksi murtosuoja luokkaan RC 3 asti, äänieristys (42 dB) sekä paniikkiovitoiminnot.

Järjestelmässä voidaan käyttää piilotettuja sulkijoita tai saranoita. Huoneen korkuinen, kiinteä lasitus sisätilaan voidaan toteuttaa myös erikoisratkaisuna ilman pystyprofiilia pelkällä silikonisaumalla.

Kuvat: Schüco International KG

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja: 

Niko Krasi
puh. 020 1441 672 
e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi