Schücon blokki-ikkunat vaativaan lämmöneristykseen

Päivämäärä: 8.12.2020

Schücon blokki-ikkunajärjestelmä täydentää Schücon ikkunavalikoimaa tarjoamalla passiivitalon tasoista lämmöneristystä ja energiansäästöä erittäin tehokkaasti lämpöeristetyillä ikkunaprofiileilla. Ikkunoissa on vakiona piilohelat ja lukuisat pintakäsittelyn vaihtoehdot likaa hylkivät pinnat mukaan luettuna ja optiona sähköinen heloitus ovat ominaisuuksia, jotka tekevät alumiini-ikkunoista suunnannäyttäjiä maailmanlaajuisilla ikkunamarkkinoilla.

Schücon AWS 75 BS.SI+  -blokki-ikkunassa on piilotetut puitteet ja se vastaa tiukimpiakin arkkitehtonisia vaatimuksia. Kapean muotoilunsa ansiosta blokki-ikkuna on kiinnostava designvaihtoehto ja se sopii erityisen hyvin julkisivujärjestelmissä käytettäväksi. Schücon AWS 75 BS.SI+ -blokki-ikkunajärjestelmän rakennesyvyys on vain 75 mm, se on tyylikkäästi muotoiltu ja tarjoaa parhaan mahdollisen läpinäkyvyyden. AWS 90 BS.SI+ -ikkunajärjestelmä on eristävämpi, kapeiden profiilien ansiosta pystytään toteuttamaan erityisen tasapainoisia lasiprofiileja ilman näkyviä ikkunankarmeja. Tämän lisäksi järjestelmä on yhdistettävissä Schüco TipTroniciin, joka on ikkunoihin kokonaan piilotettu mekatroninen käyttökoneisto.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 020 1441 672, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän