Puristehitsatut- ja A-ritilät Welandilta

Päivämäärä: 7.9.2020

Puristehitsatut ritilät

Welandin puristehitsatut ritilät valmistetaan vastushitsausmenetelmällä. Kantoteräkset liitetään sideteräksiin korkeassa paineessa ja suurella virralla. Hitsauspisteissä materiaali kuumenee ja sulaa yhteen ilman lisäaineita. Näin saadaan aikaan täysin kuonattomat hitsisaumat. Sinkki ja maali tarttuu siksi hyvin näihin pintoihin.

Puristushitsatuilla ritilöillä on monia käyttökohteita, kuten kulkutasoritilätajotasoritilätsisäänkäyntiritilät ym. Hammastamalla ritilän yläpinta saadaan liukuturvaritilöitä.

Suurisilmäiset ritilät sopivat moniin tarkoituksiin esim. porteiksi, murtosuojiksi, aidoiksi, sermeiksi, kukkaristikoiksi ym. Tätä ritilää kutsutaan suurisilmäiseksi ritiläksi.

Puristushitsattu ritilä valmistetaan joko teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä.

Teräsritilä voidaan kuumasinkitä parhaan ruostesuojauksen varmistamiseksi.

A-ritilät

Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten.

A-ritilä koostuu lattateräksistä, jotka leikataan sopivan pituisiksi kanto- ja sideteräksiksi. Lovetut kantoteräkset ja sideteräkset asetetaan ristikoksi ja kahdelle sivulle asetetaan reunateräkset.

A-ritilä valmistetaan teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Alumiiniritilä on erittäin kevyt ritilä, jolla on suuri kantokyky.

Teräsritilä voidaan kuumasinkitä parhaan ruostesuojauksen varmistamiseksi.

Lisää tuotteesta Ritilät

Ritilät

Weland valmistaa kolmea erilaista ritilää:puristehitsattuja ritilöitä, A-ritilöitä ja ympäristöritilöitä. Kaikkia ritilöitä on saatavana useita eri kokoja, eri silmäkooilla, eri materiaaleista valmistettuna ja eri tavoin pintakäsiteltynä.

Ritilöiden käyttökohteet

Ritilöillä on monia käyttökohteita sisällä ja ulkona. Ritilä sopii erinomaisesti esim. kulkutasoksi, ajotasoksi, tuulikaappiin, aidaksi, murtosuojaksi, pyörätuoliluiskaksi, alakatoksi ym.

Monenlaisia ritilöitä esim. tasoritilöitä, ajotasoritilöitä, jalkasäleikköjä

Lue lisää

Esitteet

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

sertifikaatti, asennusohjeet jne.

Lue lisää

Kuormitustaulukot
Step stool

Step stool

Step stool manufactured from press-welded grating that is later hot dip galva...

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän