Paloeristetyt ilmanvaihtokoneet Masterventilta

Päivämäärä: 20.9.2023

Paloeristetty ilmanvaihtokone edustaa Masterventin innovaatiotuotteita. Paloeristetty ilmanvaihtokone on erinomainen ratkaisu, kun poistoilma on rasvapitoista ja palomääräykset edellyttävät osastointia. Masterventin kone sopiikin erinomaisesti mm. ammattikeittiöihin, päiväkoteihin ja kouluihin, ullakkorakentamiseen, suojelukohteisiin, teollisuuskohteisiin jne. Kokemuksia näistä on jo yli 25 vuoden ajalta.

Tilansäästö

Paloeristetty ilmanvaihtokone säästää merkittävästi tilaa ja kustannuksia. Rasvaisen poiston osuuden erillistä palo-osastoa (huonetta) lattia-, katto- tai seinärakenteita kulkuovineen ei tarvita. Esimerkiksi saneerauskohteessa kone voidaan sijoittaa ullakolle ilman erillistä palo-osastointia tai iv-konehuonetta. Kone voidaan sijoittaa kiinteistön iv-konehuoneessa muiden koneiden joukkoon sellaisenaan vaikka tulokoneen päälle.

Kustannustehokas

Työmaalla asennus on sujuvaa ja nopeaa. Kone toimitetaan paikan päälle kokonaisena, ja se täyttää paloluokituksen vaatimukset. Kone voi olla myös tehtaalla valmiiksi putkistoilla, automatiikalla ja sähköistyksellä varusteltu, sisältäen palokatkot ja detaljit myös niiden osalta.

Tehtaan tuki

Masterventin suunnittelupalvelu räätälöi koneen kohde- ja tarvekohtaisesti, haalaustarpeet ja suorituskykyvaatimukset huomioiden.

 

Pasilan Triplan konehuoneen ratkaisu.

Huoltoystävällinen

Paloeristetyssä ilmanvaihtokoneessa on vankat palo-ovet laadukkailla heloilla. Ovien takana on koneen mittainen huoltotila, kaikki laitteet ja osat on hyvin esillä ja helposti huollettavissa.

LTO-poistopatteri voidaan varustella myös painepesurilla pestäväksi rst-pesuvesialtaineen ja vedenpoistoineen. Raskaassakaan ravintolakeittiökäytössä (esim. grilliravintola) paksu lamelli ei menetä lämmönsiirtokykyään. Toisaalta lamellipatterin likaantuminen ja sitä kautta pesutarve on tavallisesti vähäistä. Pesutarvetta voidaan vähentää entisestään patterin eteen tulevilla pestävillä rasvasuodattimella, jotka voidaan sellaisenaan viedä pesuun esim. pesukoneeseen.

Paloeristetty IV-kone esite

Kotimaista laatua

Mastervent Oy on kotimainen perheyritys, jossa arvostetaan innovatiivista ajattelua. Yritys on toimittanut koneita lukuisiin julkisiin kohteisiin, kouluihin ja teollisuusrakennuksiin jo noin 30 vuotta. Koneita on yli 3 000 kohteessa.

Masterventin koneet suunnitellaan ja valmistetaan Nummelassa. Tuotannon kotimaisuusaste yltää korkealle tasolle, minkä ansiosta yritykselle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopivin ratkaisu,

p. 09 22222 55
[email protected]
mastervent.fi

Referenssihankkeet Mastervent Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Clarion-hotelli, Helsinki

Clarion-hotelli, Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Meilahden potilastorni

Meilahden potilastorni

Korjaus | Helsinki | 95,00 milj €

Meilahden sairaalan Potilastorni sai peruskorjauksessa uusitut potilastilat j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje