MASTERVENTIN ILMANVAIHTOKONE PITÄÄ KONEPAJAN ILMAN PUHTAANA JA SÄÄSTÄÄ EUROJA

Päivämäärä: 8.3.2023

Hyvä ilmanvaihto edullisin kustannuksin voidaan toteuttaa myös ympäristössä, jossa likainen ilma on ongelma. Esimerkiksi konepajoissa, hitsaamoissa tai maalaamoissa. Tuotantotilojen ilma on mahdollista pitää turvallisena ja hyvänä. Myös ympäristö ja tuotanto pysyy puhtaana. Henkilöstön hyvinvointi lisääntyy, ja tuottavuus paranee.

TEHOKAS LÄMMÖNTALTEENOTTOLAITE

Energiansäästö on entistäkin ajankohtaisempaa. Masterventin KRS-THR-ilmanvaihtokoneessa on tehokas lämmöntalteenottolaite. Koneen automaattinen pesujärjestelmä pitää talteenoton koko ajan puhtaana. Hyötysuhde säilyy korkeana kaikissa tilanteissa.

POISTOILMAN SUODATTIMIA EI TARVITA

Säästöä syntyy myös siitä, ettei koneessa ole poistoilman suodattimia. Konepajoissa ja hitsaamoissa poistoilma on likaista. Poistoilman suodattimien vaihtotarve saattaa olla jopa kuukausittain. Kun suodattimia ei tarvita, säästö on merkittävä. Jopa tuhansia euroja vuodessa.

SYRJÄYTTÄVÄ ILMANVAIHTO

KRS-THR-ilmanvaihtokoneen ilman jakotapa on syrjäyttävä ilmanvaihto. Huoneilmaa hieman viileämpi puhdas ilma tuodaan työskentelyalueelle. Hallin poistettava ilma kerrostuu lämpimämpänä tilan yläosaan, josta se kerätään koneelle. Järjestelmään voidaan liittää myös kaikki kohdepoistot, esim. hitsauspisteiltä.

EDULLISET PESUKUSTANNUKSET

KRS-THR-ilmanvaihtokoneen pesukustannukset ovat erittäin edulliset: Muutamia euroja per pesukerta (sis. sähköt, vesi, lämpö, paineilma).

LYHYT INVESTOINNIN TAKAISINMAKSUAIKA

Koneen elinkaaren aikaisia kustannuksia laskettaessa on takaisinmaksuajalla iso merkitys. Tyypillisellä konepajaan hankittavalla järjestelmällä LCC-laskentaan perustuva investoinnin takaisinmaksuaika on usein noin 7–8 vuotta sisältäen suunnittelun, koneen, kanaviston ja työt.

KRS-THR esite

https://indd.adobe.com/view/8e659f32-ee07-46e2-8dd2-ec45b24837f6

KOTIMAISTA LAATUA JA TUOTEKEHITYSTÄ

Mastervent Oy on kotimainen perheyritys, jossa arvostetaan innovatiivista ajattelua. Yritys on toimittanut koneita lukuisiin teollisuusrakennuksiin, kouluihin ja julkisiin kohteisiin noin jo noin 30 vuotta. Koneita on yli 3000 kohteessa.

Masterventin koneet suunnitellaan ja valmistetaan Nummelassa. Tuotannon kotimaisuusaste yltää korkealle tasolle, minkä ansiosta yritykselle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopivin ratkaisu,

p. 09 22222 55, 
[email protected]
www.mastervent.fi.

Referenssihankkeet Mastervent Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Clarion-hotelli, Helsinki

Clarion-hotelli, Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Meilahden potilastorni

Meilahden potilastorni

Korjaus | Helsinki | 95,00 milj €

Meilahden sairaalan Potilastorni sai peruskorjauksessa uusitut potilastilat j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän