Laadukkaat ilmanvaihtokoneet vaativiinkin kohteisiin Masterventilta

Päivämäärä: 4.10.2022

Ilmanvaihtokoneita valmistava Mastervent Oy on kotimainen perheyritys, joka panostaa vahvasti laatuun ja tuotekehitykseen. Masterventiin ja sen tuotteisiin voit tutustua 4.-6. lokakuuta FinnBuild-messuilla, jossa yritys on mukana näyttävällä osastolla.

Mastervent on toimittanut koneita muun muassa teollisuusrakennuksiin, kouluihin ja julkisiin kohteisiin noin 30 vuoden ajan. Koneet suunnitellaan ja valmistetaan Nummelan tehtaalla Vihdissä. Tuotannon kotimaisuusaste yltää korkealle tasolle, minkä ansiosta yritykselle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Masterventilla on aina arvostettu innovatiivista ajattelua. Ilmanvaihtokoneiden valikoimassa on sovelluksia, joita on muualta vaikea löytää. Myös vakiokoneisiin on panostettu ja toimitukset hoituvat haastavimpiinkin kohteisiin.

Masterventin tuotantoa on toimitettu yli 3 000 kohteeseen. Laatuun ja tuotekehitykseen panostamalla yritys haluaa olla jatkossakin merkittävä kumppani yhä useammalle alan toimijalle. Monipuolisista ratkaisuista kertovat kohteet, joissa on käytössä Masterventin koneita, kuten Uusi Lastensairaala Helsingissä, Tammelan Stadion Tampereella ja Valmet Automotive Uudessakaupungissa.

Yrityksen esitteen voit ladata tästä linkistä!

ESIMERKKEJÄ MASTERVENTIN ILMANVAIHTOKONERATKAISUISTA

 

Koteloidut ilmanvaihtokoneet yleisilmanvaihtoon

Kohteina ovat muun muassa liike- ja toimitilat, oppilaitokset, liikuntatilat, julkiset rakennukset, sairaalat ja teollisuuslaitokset. Masterventilla on sovelluksia runsaasti myös erikoisempiin tilanteisiin, kuten vaativat hygieniaolosuhteet, kuuman kestävyys ja erittäin likaisen ilman käsittely.

Koneiden koko ja muoto räätälöidään tilanteen mukaan myös materiaalien osalta. Koneissa on tarkkaan valitut ja laadukkaat komponentit. Masterventilla jokainen valmistettu kone on dokumentoitu tehtaalla.

Paloeristetyt ilmanvaihtokoneet

Tarvekohtaisesti räätälöidyllä paloeristetyllä ilmanvaihtokoneella vältetään oman konehuoneosastoinnin rakentamistarve esimerkiksi keittiön rasvaisen poiston osalta. Kone voidaan sijoittaa esimerkiksi ullakolle ilman erillistä palo-osastointia.

KRS-THR ilmanvaihtokone

Automaattisella lämmöntalteenottolaitteen pesujärjestelmällä varustettu ilmanvaihtokone hitsaamoihin ja maalaamoihin tuo merkittävät säästöt. Ilmanjakotapana on syrjäyttävä ilmanvaihto, jossa tuloilma tuodaan piennopeuspäätelaitteilla työskentelyalueelle.

Varaosat ja komponentit

Toimitamme mm. koteloita ja kotelotarvikkeita, puhaltimia, EC-puhallinseiniä moduuleineen, lamellipattereita, roottorikäytöt moottoreineen ja ohjauskeskuksineen sekä suodatinkehyksiä yms.

Tervetuloa tutustumaan osastoomme FinnBuild-messuilla!

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopivin ratkaisu! 
p. 09 22222 55,
[email protected]
www.mastervent.fi

Referenssihankkeet Mastervent Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Clarion-hotelli, Helsinki

Clarion-hotelli, Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Meilahden potilastorni

Meilahden potilastorni

Korjaus | Helsinki | 95,00 milj €

Meilahden sairaalan Potilastorni sai peruskorjauksessa uusitut potilastilat j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän