Oras Signa – mukavuutta ja veden täsmäkäyttöä

Päivämäärä: 28.4.2016

Oras Signa – mukavuutta ja veden täsmäkäyttöä

Uusi Oras Signa on tuoteperhe, joka yhdistää Oras Groupin molempien brändien, suomalaisen Oraksen ja saksalaisen Hansan, keskeiset vahvuudet. Lopputuloksena on näyttävä hanasarja, jossa ylellinen muotoilu on yhdistetty älykkääseen elektroniikkaan ja veden vastuuntuntoiseen käyttöön. Sarjasta on helppo valita käyttäjäystävällinen tuote niin moderniin yksityiskylpyhuoneeseen kuin myös designhotellin saniteettitiloihin.

Form & Function

Oras Signa tarkoittaa monitoiminnallisuutta. Hanasarja on erilainen ja ainutlaatuinen innovatiivisen rakenteensa ansiosta. Hanan muotoilu kätkee sisälleen toimintoja, jotka tekevät jokapäiväisestä arjesta helpompaa ja mukavampaa. Malliston kirkkain tähti on hybridimalli, joka toimii sekä kosketusvapaasti että viputoimisena. Hanaan integroitu, ulosvedettävä juoksuputki tuo lisää mukavuutta.

Oras Signa. Jotakin uutta joka päivä

Oras Signassa on luonnon inspiroima muotoilu yhdistetty älykkääseen elektroniikkaan ja veden vastuuntuntoiseen käyttöön. Uudenlaisen 360°-muotoilunsa ansiosta hanan visuaalisuus yllättää aina, katsoi hanaa mistä suunnasta tahansa. Ulkoasu muuttuu katsomiskulman mukaan. Hanan 150° kääntyvä juoksuputki antaa runsaasti tilaa toimia pesualtaalla. Oras Signa -pesuallashana on saatavissa sekä hybridimallina että manuaalisesti toimivana. Sekä hybridimallin että perinteisen vipuhanan saa joko kiinteällä tai ulosvedettävällä juoksuputkella varustettuna. Hybridimalli on saatavissa myös Smart Bidetan kanssa.

Smart Bidetta -käsisuihkua on kätevä käyttää. Kun käsisuihku nostetaan pidikkeestä, allashana avautuu automaattisesti. Kun käsisuihkun painiketta painetaan, vesi tulee käsisuihkusta. Veden tulo lakkaa kokonaan, kun Smart Bidetta laitetaan takaisin seinäpidikkeeseen.

Palkittua muotoilua

Oras Signa 2213F -pesuallashana on saanut German Design Award -kilpailussa Special Mention Award 2016 -palkinnon.

Katso tuotteesta lisää www.oras.com

Referenssihankkeet Oras Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje