Miten voin säästää vettä ja energiaa kotona?

Päivämäärä: 11.5.2021

Miten voin säästää vettä ja energiaa kotona?

Tiesitkö että kulutamme suihkussa jopa 66 % kaikesta kotona käytetystä lämpimästä vedestä? Tai että suihkussa kuluu minuutissa saman verran energiaa mitä kodin valaistus kuluttaa päivän aikana keskimäärin? Kestävä kehitys ja luonnonvarojen järkevä käyttö nousevat yhä tärkeämpään osaan yhteiskunnassamme. Kun on kyse muutosten toteuttamisesta jokapäiväisessä käytöksessämme, tarkoitus on hyvä, mutta todellisuus on usein päinvastainen. Hyvä esimerkki tästä on kuuma suihku.

Oras Hydractiva digital -käsisuihku

Tästä lähtien älykäs käsisuihku on apunasi: Uusi Oras Hydractiva Digital -käsisuihku on tyylikäs, mutta sen lisäksi siinä on älykästä toiminnallisuutta, palkittu muotoilu sekä reaaliaikainen kulutuksenseurata, joka auttaa käyttäjäänsä säästämään vettä.

Älykkäässä käsisuihkussa on integroitu näyttö, jonka avulla käyttäjät pystyvät optimoimaan suihkukäyttäytymisensä veden- ja energiankulutuksen osalta. Kiehtova lähestymistapa, jossa yhdistyvät älykkäällä tavalla moderni muotoilu ja kestävyys. Samalla tuote edistää vastuullisempaa rajallisten resurssien käyttöä.

Oras Hydractiva Digital - Säästä vettä ja energiaa suihkussa

Valitse kodin suihkuratkaisut oikein

Oraksen laadukkaiden, tyylikkäiden ja ympäristöystävällisten suihkuratkaisujen laaja tuotevalikoima on suunniteltu täydellisiin suihkuhetkiin keskittymällä käyttäjien hyvinvointiin. Suihkujemme tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyyteen ja niiden soveltuvuuteen eri sukupolvien käyttöön.

Voit vaikuttaa kulutukseen valitsemalla kotiisi kulutusta hillitseviä suihkutuotteita: Termostaattihanan Eco-vaihtoehdossa veden virtaama on rajattu 12 litraan minuutissa ja 38 °C oletuslämpötilalla säästetään energiaa ja varmistetaan miellyttävän lämmin suihkuvesi. EcoFlow-toiminnolla varustettujen käsisuihkujen avulla voit vähentää vedenkulutusta jopa 50 %.

Lue lisää Oraksen vettä ja energiaa säästävistä ratkaisuista.

Referenssihankkeet Oras Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän