Mikä on Oras SMART?

Päivämäärä: 21.1.2021

Oras SMART -tuotteet ovat uuden sukupolven vesikalusteita, joissa on innovatiivisia ominaisuuksia ja Bluetooth®-toiminto. Asiakkaiden kodit ovat nykyään älykkäämpiä kuin koskaan aiemmin. Lähes kaikista laitteista televisiosta lämmitykseen on olemassa älyversio. Eikö hanoistakin voisi siis tehdä älykkäämpiä?

Oras on maailman johtavia kosketusvapaiden ja elektronisten hanojen valmistajia, ja siksi olemmekin tarttuneet haasteeseen ja suunnitelleet älyhanasarjan, joka täyttää asiakkaidesi tarpeet. Samalla se auttaa sinua säästämään aikaa ja resursseja: Oras App -sovelluksella laitteiden säätäminen on helppoa. Oras SMART on tehty päivittäiseen käyttöön sinulle ja asiakkaillesi.

 

Edistyksellisille asentajille

Oras SMART -vesikalusteita käytetään kaikenlaisissa ympäristöissä joka puolella maailmaa – niin terveydenhuollossa ja hoitotyössä kuin liikenteessä ja vapaa-ajallakin. Lue lisää, miten älyhanat voivat tuoda päivittäiseen työhösi uutta tehokkuutta ja mukavuutta.

Neljä syytä siihen, että älykkyys on hanojen uusi standardi:

  • Yksinkertainen ja älykäs asennus: Oras 3S-kiinnitysjärjestelmän ansiosta kosketusvapaiden hanojen asentaminen on helppoa – myös yksityiskodeissa.
  • Paristonvaihdot harvenevat, paristojen käyttöikä pitenee: Älyhanojen paristot on vaihdettava vain 3–5 vuoden välein, ja asiakkaat voivat tehdä sen helposti itse.
  • Asiakkaiden tarpeiden täyttäminen helpottuu: Bluetooth-yhteydellä toimivalla Oras App -sovelluksella hanan asetukset voidaan määrittää asennuksen yhteydessä.
  • Edistykselliset sensorit ovat luotettavia: Sensorissa on Oraksen patentoitu PSD-teknologia, jolla varmistetaan, että hana reagoi välittömästi kätesi liikkeeseen.

Löydät paljon asentajaa hyödyttävää tietoa nettisivuiltamme.

Älykkääseen suunnitteluun

Lanseeraamamme Oras SMART -tuotteet ovat uuden sukupolven vesikalusteita. Kalusteita, jotka ovat älykkäämpiä kuin koskaan ennen. Teknologian kehittyminen tuo elämäämme jatkuvasti uusia nerokkaita keksintöjä, ja siksi ajattelimmekin, että myös hanojen olisi korkea aika seurata perässä.

Kosketusvapaat hanat sopivat arkeen. Älyhanojen suunnittelutyössä avainasemassa on ollut toiminnallisuus – haluamme tarjota sinulle entistä parempia keinoja luoda projekteihisi lisäarvoa säästämällä vettä ja energiaa tai parantamalla hygieenisyyttä ja turvallisuutta.

Kolme vinkkiä oikean hanan valintaan:

  • Hygieenisyyttä parantamalla sairauspäivät vähenevät: Olipa kyse kouluista tai toimistotiloista, bakteerien leviämistä voidaan rajoittaa ja tartuntariskiä vähentää siirtymällä käyttämään älykkäitä kosketusvapaita hanoja.
  • Vastuullinen ajattelu synnyttää älykkäitä säästöjä: Älykkäät hanat vähentävät vedenkulutusta jopa 50 %. Veden säästämisestä ei ole iloa ainoastaan ympäristölle, vaan se tuottaa tulevina vuosina älykkäitä säästöjä myös kiinteistöjen omistajille.
  • Ergonomisuus ja tyylikkyys voidaan yhdistää: Laadukkaat huippuluokan toiminnot ansaitsevat laadukkaan huippuluokan muotoilun. Oraksen tuotteissa nämä yhdistyvät – teemme älykkäitä ergonomisia hanoja, jotka näyttävät hyvältä ja takaavat samalla optimaalisen turvallisuuden kaikille loppukäyttäjille heidän tarpeistaan riippumatta.

Löydät paljon suunnittelijaa hyödyttävää tietoa nettisivuiltamme.

Referenssihankkeet Oras Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän