Uudet Oras Optima ja Oras Optima Style -pesuallashanat

Päivämäärä: 5.12.2022

Kattava mallisto uusia hanoja 

Uudet hanamallit on saatavilla niin perinteisellä kuin puikkomaisella vivulla varustettuna sekä kolmessa eri runkokoossa. Oraksen valikoimasta löytyy näin ratkaisu kaikkiin käyttökohteisiin, olipa kyseessä sitten vieraskylpyhuone, perinteinen pesuallas tai kaksoispesuallas.  

Korkeassa sivuvivullisessa hanassa yhdistyvät elegantti muotoilu ja käyttömukavuus - kiitos käytännöllisten ominaisuuksien: kääntyvä juoksuputki antaa lisätilaa pesualtaalla käsille ja mahdollistaa esim. hiustenpesun tai astioiden täytön. Kaikille versioille on ominaista niiden helppohoitoisuus: yhdellä valulla valmistettujen vipujen lisäksi hanan rungon käytännössä saumaton pinta vähentää kalkin ja lian kertymistä. 

Oras Optima Style ja Oras Optima Style Hybridi: klassikoiden uusi sukupolvi 

Uuden Oras Optima Style -tuoteperheen muotoilu sopii saumattomasti yhteen modernin kylpyhuoneen kanssa, ja sen ajaton ulkomuoto säilyttää viehättävyytensä vuosikymmenien ajan. Päivitetty mallisto tekee vaikutuksen selkeällä ja ajattoman tyylikkäällä ulkomuodollaan.  

Alkuvuodesta 2023 lanseerattava hybridimalli mahdollistaa nykyaikaisen ja kätevän tavan käyttää vettä. Oras Optima Style -hybridihana on asennettavissa helpommin kuin koskaan teknologiansa sekä yksinkertaistetun rakenteensa ansiosta: Uusi hybridiyksikkö on pienikokoinen ja voidaan helposti asentaa minkä tahansa altaan alle. Ylimääräisiä reikiä ei asennukseen tarvita. Termostaatin avulla saadaan esisekoitettua vettä kosketusvapaata toimintoa tai Bidetta-käsisuihkua käytettäessä. Haluttu lämpötila on helppo säätää termostaatista altaan alta. Hybridihana on saatavilla paristo- tai verkkovirtakäyttöisenä. 

Oras Optima Style tulee olemaan saatavilla niin perinteisellä vivulla, kuin sivuvivullisenakin versiona useassa runkokoossa ja eri versioina. Se on yhteensopiva kaikkien yleisimpien pesuallastyyppien ja -kokojen kanssa, ja etenkin korkea hanamalli soveltuu hyvin ylellisempiinkin ympäristöihin. 

Tutustu Oras Optima -pesuallashanavalikoimaamme täällä.

Referenssihankkeet Oras Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje