Monipuoliset virtakiskot vaivattomaan virranjakeluun

Päivämäärä: 21.1.2022

InterControl Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman EAE:n valmistamia virtakiskoja 25 A - 6300 A nimellisvirroilla. Kaikki virtakiskot ovat suojausluokaltaan vähintään IP55. Virtakiskojärjestelmä koostuu virtakiskoista ja siihen liitettävistä virranottimista sekä virran syöttökoteloista. Virranottimet voidaan varustaa tarvittavilla komponenteilla, kuten voimapistorasioilla, johdonsuojakatkaisijoilla tai kytkinvarokkeilla.

Virtakiskot ovat loistava ratkaisu sähkövirran siirtoon ja jakeluun niin keski- kuin vakiojännitteelle. Virtakiskot soveltuvat monipuolisesti raskaan ja konepajateollisuuden tarpeisiin sekä liike- ja toimistorakentamiseen. Uusina kohteina myös sähköautojen latauspisteet ja valaistuksen KNX-kohteet voidaan toteuttaa kevyemmällä virtakiskolla.

Virtakiskojärjestelmä säästää tilaa ja asennusaikaa sekä on helposti laajennettavissa ja muunneltavissa tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Virtakiskojärjestelmän monipuolisuuden ansiosta siitä pystytään rakentamaan isojakin kokonaisuuksia.  

Kohdekuvissa sähköautojen Latinki Latausjärjestelmän virransyöttö on toteutettu virtakiskoilla, joka mahdollistaa latauslaitteiden helpon lisäämisen aina tarpeen tullen. Virtakiskojärjestelmällä voidaan luoda pysäköintitiloihin latausvalmius, vaikka latauslaitetta ei vielä hankittaisi. Latauslaitteiden ja virtakiskojen yhdistelmä saadaan hyvin huomaamattomaksi parkkialueen seinään tai kattoon asennettuna.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi