Uutuutena tehokkaat datakeskusratkaisut InterControlilta

Päivämäärä: 13.9.2023

Datakeskusratkaisut IT-infrastruktuurin tehostamiseen

InterControl Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman EAE Elektrikin suunnittelemia ja valmistamia jakelu­kiskoja. Nyt tuote­valikoima laajenee myös datakeskus­ratkaisuihin, jotka tukevat tehokasta, luotettavaa ja turvallista datakeskustoimintaa.

Datakeskusratkaisujen tuotevalikoimaan kuuluvat erityisesti data­keskuksiin suunnitellut jakelu­kiskot (6-johdin järjestelmä) virran­ottimineen sekä niiden tukemiseen tarkoitetut kannakointi­järjestelmät. Unohtamatta kaapeli­hyllyjä ja korkean suoritus­kyvyn data­kaappeja, joille löytyy runsaasti tuote- ja lisävaruste­vaihtoehtoja.

  • Luotettavat ja joustavat jakelukiskot 160A – 1000A ovat suunniteltu erityisesti datakeskus­ratkaisuihin. Virran­ottimet voidaan helposti kytkeä mihin tahansa jakelu­kiskon kohtaan eikä virran­ottimien sijoitus­paikalle ole fyysisiä esteitä vaan ne voidaan sijoittaa mihin tahansa koko kiskon matkalla. Virran­ottimia on myös kätevä irrottaa ja siirtää tarvittaessa ilman, että jakelu­kiskoa tarvitsee kytkeä virrattomaksi siirron ajaksi.
  • Datakaapit on suunniteltu erityisesti tarjoamaan suurta joustavuutta ja tehokkuutta vankalla ydin­rakenteella vaativiin datakeskus­ympäristöihin. Järjestelmästä löytyy yhteen­rakennetut ratkaisut lämpötila­hallintaan ja ilmanvaihtoon.

Oheiset datakeskustuotteet tarjoavat ratkaisuja IT-infra­struktuurin tehostamiseen ja ne auttavat data­keskuksia yllä­pitämään optimaalisia olosuhteita, parantamaan käytettävyyttä ja hallitsemaan resursseja tehokkaasti.

Katso video:

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän