Uutuutena tehokkaat datakeskusratkaisut InterControlilta

Päivämäärä: 13.9.2023

Datakeskusratkaisut IT-infrastruktuurin tehostamiseen

InterControl Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman EAE Elektrikin suunnittelemia ja valmistamia jakelu­kiskoja. Nyt tuote­valikoima laajenee myös datakeskus­ratkaisuihin, jotka tukevat tehokasta, luotettavaa ja turvallista datakeskustoimintaa.

Datakeskusratkaisujen tuotevalikoimaan kuuluvat erityisesti data­keskuksiin suunnitellut jakelu­kiskot (6-johdin järjestelmä) virran­ottimineen sekä niiden tukemiseen tarkoitetut kannakointi­järjestelmät. Unohtamatta kaapeli­hyllyjä ja korkean suoritus­kyvyn data­kaappeja, joille löytyy runsaasti tuote- ja lisävaruste­vaihtoehtoja.

  • Luotettavat ja joustavat jakelukiskot 160A – 1000A ovat suunniteltu erityisesti datakeskus­ratkaisuihin. Virran­ottimet voidaan helposti kytkeä mihin tahansa jakelu­kiskon kohtaan eikä virran­ottimien sijoitus­paikalle ole fyysisiä esteitä vaan ne voidaan sijoittaa mihin tahansa koko kiskon matkalla. Virran­ottimia on myös kätevä irrottaa ja siirtää tarvittaessa ilman, että jakelu­kiskoa tarvitsee kytkeä virrattomaksi siirron ajaksi.
  • Datakaapit on suunniteltu erityisesti tarjoamaan suurta joustavuutta ja tehokkuutta vankalla ydin­rakenteella vaativiin datakeskus­ympäristöihin. Järjestelmästä löytyy yhteen­rakennetut ratkaisut lämpötila­hallintaan ja ilmanvaihtoon.

Oheiset datakeskustuotteet tarjoavat ratkaisuja IT-infra­struktuurin tehostamiseen ja ne auttavat data­keskuksia yllä­pitämään optimaalisia olosuhteita, parantamaan käytettävyyttä ja hallitsemaan resursseja tehokkaasti.

Katso video:

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi