Älykkäät ja monipuoliset latausratkaisut

Päivämäärä: 25.10.2022

InterControl tarjoaa juuri kohteeseen soveltuvaa Latinki Latausratkaisua, joka sisältää kaiken tarvittavan sähköauton lataamiseen. Kohteeseen tarjotaan Latinki Latausratkaisua tehdyn kartoituksen jälkeen, joka sisältää latauslaitteet kuormanhallinnalla, taustajärjestelmän laskutusratkaisuihin, jakelukiskot kustannustehokkaaseen sähkönjakeluun, latauslaitteiden käyttöönoton sekä huolto- ja ylläpitopalvelun. Tarjoamme laajan valikoiman latauslaitteita, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin. Tutustu alta erilaisiin latausratkaisuihin!

Älykäs latausratkaisu parkkihalliin

Etrel INCH Pro-latauslaitteet ovat suunniteltu monipuolisiin sähköajoneuvojen lataustarpeisiin ja ne mahdollistavat parhaan käyttäjäkokemuksen ja kustannustehokkuuden. Taloyhtiön parkkihallin autopaikoille on toimitettu latauslaitteet ja jakelukiskojärjestelmä. Jakelukiskot ovat joustava ja kustannustehokas ratkaisu latauspisteiden sähkövirran jakeluun ja niillä voidaan toteuttaa latausvalmius kaikkiin autopaikkoihin helposti.


Parkkihallin seinään on asennettu grafiitin harmaat alumiinirakenteiset Etrel INCH Pro-latauslaitteet 22 kW maksimilatausteholla. Latauslaitteissa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja tunnistautuminen käy helposti esimerkiksi RFID-tagin kanssa. Latauslaitteessa on mukana 5 metrin Type2-kaapeli magneettisella kaapelinpidikkeellä, joka pitää kaapelin siististi nipussa.
 

Kaapelihylly- ja kaapeliasennukset on minimoitu parkkihallissa, sillä kuormanhallinta on toteutettu langattomasti. Virta jakautuu latauslaitteiden välillä älykkäästi huomioiden kiinteistön muun kuormituksen antaen aina vapaana olevan tehon autojen lataukseen.

Helppoa latausta lähimaksupäätteisellä latauslaitteella

Etrel INCH Duo on kestävyytensä ja lähimaksuominaisuutensa vuoksi loistava valinta kaikille julkisille paikoille. Yhdellä maksupäätteellä onkin mahdollista hallita useampia INCH-tuoteperheen latauslaitteita. Maksupäätteellä varustettuun latauslaitteeseen voidaan tunnistautua suoraan maksukortilla ja samalla suorittaa maksu helposti. Latauslaite on myös saatavilla ilman maksupäätettä, jolloin tunnistautuminen käy yhtä kätevästi RFID-tagin tai PIN-koodin avulla. Duossa on lisäksi kaksi latauspistettä yhdessä laitteessa, jolloin autot voivat ladata samanaikaisesti 22 kW maksimilatausteholla. Latauslaitteessa on suuri näyttö, joka on helppolukuinen ja antaa selkeitä ohjeita lataajalle. Duon suuren huoltoaukon luukun ansiosta asentaminen on helppoa ja myöhemmin tehtävät huoltotyöt nopeita.

TURVALLISTA JA TEHOKASTA LATAUSTA TYÖPAIKOILLE

Mennekes Amtron Professional -latauslaitteet ovat suunniteltu esimerkiksi työpaikan tai hotellin pysäköintialueille. 22 kW maksimilataustehoiset latauslaitteet on asennettu tukevaan kaksiosaiseen rst-pylvääseen ja törmäyssuojat ovat saatavilla oheistarvikkeena. Latauslaitteita on saatavilla pistorasiamallina sekä vaativimpiinkin kohteisiin riittävällä 7,5 metrin Type2-kaapelilla. Latauslaitteessa on dynaaminen kuormanhallinta sataan latauspisteeseen saakka. Taustajärjestelmä mahdollistaa latausten seurannan ja siihen voi yhdistää niin maksu- kuin laskutusominaisuuksia. Mikäli latauslaitteelle halutaan tunnistautua, käy se helposti RFID-tagin kanssa.

Tutustu Etrel INCH -latauslaitteisiin osana latausratkaisukokonaisuutta!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää teille soveltuvista ratkaisuista:

Latinki Latausratkaisu by InterControl
puh. 02 2772 540, [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi