Suurteho- ja pikalatausratkaisut tehokkaaseen lataukseen

Päivämäärä: 22.11.2022

InterControl tarjoaa DC-latausratkaisuja niin suurteho- kuin pikalatauslaitteilla, jotka sopivat monipuolisesti sekä nopeaan, että raskaan liikenteen lataustarpeeseen. Tutustu alta erilaisiin latausratkaisuihin!

Kaksisuuntainen 11 kW DC-latauslaite tuo uusia mahdollisuuksia latauslaitteen käyttöön

Latinki 11 on InterControlin Suomessa valmistama 11 kW DC Wallbox CCS -latauslaite V2G/V2H ominaisuudella, joka tuo uusia mahdollisuuksia sähköauton latauslaitteen käyttöön. Sen lisäksi että tasavirtalatauslaite lataa 11 kW teholla suoraan sähköauton akkuun, se mahdollistaa myös auton akun energian käyttämisen muihinkin sähkönkäyttötarkoituksiin.

Sähköautoon varastoitua energiaa voidaan käyttää varavirtalähteenä kiinteistön tarpeisiin, yksinkertaisimmillaan tasaamaan runsaan sähkön käytön aikana esiintyviä sähköpiikkejä kulutuksessa, joilla on merkittävä vaikutus sähköverkon toimivuuden kannalta ja toisaalta käyttösähkön hinnoittelun kannalta. Siksi esimerkiksi lähitulevaisuudessa sähköautoon varastoitua paikallisesti tuotettua aurinkoenergiaa voidaan myydä sähköyhtiölle ja tasoittaa loppulaskun määrää.

Latauslaitetta on helppo käyttää RFID-tagilla tai vapaan käytön latauksella. Valinnaisesti latauslaitteeseen on saatavissa maksupääte, jolla latauksen pystyy maksamaan vaivattomasti. Latauslaitteen tehoelektroniikan tehokkuus perustuu Silicon-Carbiden käyttöön materiaaleissa, parantaen komponenttien hyötysuhdetta. Tuloksena on myös kevyempi latauslaite käytettäväksi erilaisiin tarkoituksiin ja lokaatioihin. 

 

Kompakti 50 kW DC-pikalatauslaite julkiseen lataukseen

HYC50 on kompakti 50 kW seinäasenteinen DC-pikalatauslaite, jota on helppo käyttää RFID-tagilla tai vapaan käytön latauksella. Latauslaitteeseen on saatavissa myös maksupääte, jolla latauksen pystyy maksamaan vaivattomasti. HYC50 soveltuu monipuolisesti julkiseen lataukseen, hotelleihin ja kauppakeskuksiin sen tehokkuuden ansiosta.

Latauslaitteen suuri latausteho jo matalalla akkujännitteellä mahdollistaa nopean latauksen. Yhtä ajoneuvoa pystytään lataamaan 50 kW ja rinnakkaislatauksella taas 25 kW teholla. Seinäasennuksen lisäksi latauslaitteeseen voidaan liittää lisävarusteena jalusta, jonka avulla HYC50 pystytään asentamaan myös maahan helposti. HYC50 on hiljainen ja sopii kestävyytensä ansiosta niin ulko- kuin sisätiloihin. Latauslaitteen V2G-ominaisuus mahdollistaa myös virran syöttämisen takaisin ajoneuvosta verkkoon.

Tehokas suurteholatauslaite 75-400 kW soveltuu täydellisesti raskaan kaluston lataamiseen

Hypercharger on All-in-one suurteholatauslaite, jonka modulaarinen rakenne mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut. Latauslaite on saatavilla kahdessa kotelokoossa, viidellä tehovaihtoehdolla ja monilla eri kaapelivaihtoehdoilla. Nämä mahdollistavat myös teknologisesti edistyneimpien sähköautojen ja raskaan liikenteen ajoneuvojen lataamisen CCS:llä. Kyljessä olevaa 15” tuuman näyttöä voidaan hyödyntää mainonnassa ja viestinnässä. Latauslaite on käyttäjäystävällinen ja siihen voidaan tunnistautua helposti RFID-tagilla tai maksaminen käy vaivattomasti myös lähimaksupäätteellä.

Hypercharger soveltuu täydellisesti nopeaan lataustarpeeseen niin varikoilla, huoltoasemilla kuin julkisilla paikoitusalueilla. Erinomainen muotoilu, helppokäyttöisyys, korkea luotettavuus ja aina paras lataussuorituskyky takaavat asiakastyytyväisyyden. Helppo ylläpito auttaa varmistamaan korkeat käyttöajat ja lyhyen huoltokäytön.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää teille soveltuvista ratkaisuista:

InterControl
puh. 02 2772 540,
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi