LAUFEN – EUROOPPALAINEN SANITEETTITUOTTEIDEN LAATUVALMISTAJA JO YLI 125 VUOTTA

Päivämäärä: 13.10.2020

LAUFENin rikas perintö

Yli 125 vuoden aikana on LAUFEN luonut perustan kylpyhuoneen ulkoasulle mm. innovoiden vuonna 1964 seinälle kiinnitettävän WC-istuimen, joka on voimistuva suuntaus nykyaikaisissa pohjoismaisissa kylpyhuoneissa.
LAUFEN on asemoitunut korkealaatuiseksi tuotemerkiksi, jonka tehtaat ja työntekijät ovat ylpeitä tuottaessaan eurooppalaisia standardeja ylittäviä tuotteita.

Perinteisen sveitsiläisen tuotemerkin ydin heijastaa muotoilun, laadun ja toimivuuden symbioosia. LAUFEN on yksi maailman johtavista saniteettituotteiden valmistajista, jolla on maailmanlaajuinen jakeluverkosto.

Tuotesarjoja moneen makuun

Laufenin  saniteettituotteiden tuotanto on keskittynyt ainoastaan Eurooppaan. Tuotevalikoimassa on globaalisti tunnetut sarjat, kuten Il Bango Alessi ja Kartell by Laufen, sekä erityisesti pohjoismaisille markkinoille suunnatut sarjat PRO N ja Kompas. PRO Liberty sarjan avulla voidaan huolehtia ratkaisuista, missä esteettömyys on keskiössä. Laufen tuotesarjoilla on mahdollista kalustaa kaikki kylpyhuoneet aina hotellista omaan kotiin.  

Laufen Clean Coat – parempaa puhtaanapitoa


Kaikki LAUFENin keraamiset saniteettituotteet valmistetaan korkealaatuisella LQS (Laufen-laatustandardi) -lasitteella, joka saa raa'an keraamisen pinnan karheuden paranemaan 4 000 nanometristä vain 12 nanometriin. Puhumme pinnan karheudesta siksi, että mitä sileämpi on saniteettikeramiikan pinta on, sitä vaikeampaa on lian ja kalkin kiinnittyä siihen. Usein pelkän veden avulla voidaan helposti huuhdella pois suurin osa epäpuhtauksista.

LAUFEN-tuotevalikoima tarjoaa myös tuotteita, joissa on vielä tasaisempi ja helpommin puhdistettava keraaminen lasite. Pintaa kutsutaan LCC: ksi (Laufen Clean Coat) ja se levitetään polttouunissa toisella palamisella, minkä ansiosta LCC –lasite kestää koko tuotteen eliniän. Näin syntyneeseen äärimmäiseen sileään, 4 nanometriä karheaan pintaan on lika-, kalkki- ja muilla epäpuhtauksilla äärimmäisen vaikea tarttua.

Äärimmäinen sileys mahdollistaa puhdistusaineiden paremman jakautumisen. Silloin maksimaalista puhtautta ja korkeaa hygieniatasoa on helpompi ylläpitää. Vähemmän kalkkia ja likaa tarkoittaa vähemmän voimakkaiden puhdistusaineiden käyttöä, jotka eivät ole vain ympäristölle haitallisia, mutta myös mahdollisesti terveydelle haitallisia ja/tai allergisoivia.

Uusin tekniikka

LAUFEN WC-istuimet ovat ajan tasalla uusimman tekniikan kuten huuhtelukauluksettomuuden (Rimless) ja tehokkaan, vettä säästävän huuhtelujärjestelmän ansiosta. Näin voidaan säästää säännöllisessä käytössä useita litroja vettä/istuin päivässä samalla ylläpitäen korkeaa hygieniatasoa.
Tuotteet tarkistetaan ennen lähtöä tehtaalta useissa tuotantovaiheissa. Jos tuote ei täytä standardeja, se kierrätetään ja  käytetään uudelleen. Keraaminen tuotanto on 100% kierrätettävää eikä materiaalia tuhlata.

Vahvuus laadukkaassa tuotannossa

LAUFEN-tuotteet noudattavat aina korkeimpia eurooppalaisia ​​tuotantostandardeja useimmiten ylittäen ne. WC-Istuinten täyttöventtiilit on testattu seuraavilla menetelmillä Eurofins Expert Services Oy: ssä: SFS EN ISO 3822-1: 1999, ISO 3822-2: 1995 ja ISO 3822-4: 1997. Veden virtaus ja melutasot saivat luokituksen raportissa nro EUFI29-19006345-T1 ja ne luokiteltiin ääniluokkaan 1.

Laufen Suomi Oy
Teknobulevardi 3-5
01560 Vantaa
Tel. +358 9 424 558 00
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi