Laufenilta ekologiset ja tyylikkäät kylpyhuonekalusteet

Päivämäärä: 6.9.2022

Laufenin kylpyhuonekalusteissa korostuvat ekologisuus, tyylikkyys ja laatu. Laufen on mukana Onnisen järjestämillä Onnimarkkinoilla, jotka ovat 10.–25. syyskuuta. 

Laufenilla on ensimmäisenä toimijana pohjoismaissa EPD (Environmental Product Declaration) eli tuotteiden ympäristöseloste, johon on koottu tuotteen ympäristövaikutukset valmistuksesta loppusijoitukseen saakka.   

Laufenin lattialle asennettavissa wc-istuimissa on innovatiivinen vettä säästävä huuhtelujärjestelmä. Teknisen ratkaisun ansiosta vedenkulutus on vuorokaudessa jopa yhdeksän litraa pienempi kuin tavanomaisessa wc-istuimessa. 

Vastuullisen veden käytön lisäksi kalusteissa korostuu hygieenisyys. Laufenin kaulukseton wc-kulho on helppo puhdistaa. Lisäksi tuotteisiin on saatavilla korkealaatuinen sileä LCC-pinnoite, joka estää kalkin, lian, bakteerien ja muiden epäpuhtauksien tarttumista pintaan. 

Yksi Laufenin korkealaatuisista wc-istuimista on Kompas piilo S Rimless. Lattialle asennettava wc-istuin on tyylikkäästi muotoiltu ja huuhtelukaulukseton. Wc-istuimessa on tehokas huuhtelu innovatiivisen huuhtelutekniikan ansiosta. Muovinen vesisäiliö on sileäpintaisen, helposti puhdistettavan kotelon sisällä. Sarjaa täydentävät myös seinä-wc sekä erikokoiset käsienpesualtaat.

Kompas piilo S Rimless -wc-istuimen ominaisuuksiin kuuluu piiloviemäröinti lattiaan (S-lukko). Istuin asennetaan paikalleen liimaamalla, joten wc-jalassa ei ole kiinnitysreikiä. Wc-istuimessa on kaksoishuuhtelu. 

Laufen on yksi maailman suurimpia saniteettituotteiden valmistajia, ja sen tuotteet valmistetaan pääasiassa Euroopassa. Sveitsiläinen yritys aloitti toimintansa vuonna 1892, joten Laufen täyttää tänä vuonna 130 vuotta. Laufen Suomi Oy on perustettu vuonna 2020 ja se on osa Laufen-konsernia. 

Keskieurooppalainen spa-kulttuuri näkyy Laufenin kylpyhuonekalusteiden tyylikkäässä ja ajattomassa muotoilussa. Ne luovat kylpylämäistä tunnelmaa, joka on rentoutta, kauneutta ja harmoniaa. Korkealaatuisten perustuotteiden lisäksi Laufenin valikoimassa on luksustason design-kalusteita. 

Laufenin profiili Rakennusfakta.fi:ssä on täysin uudistunut ja sieltä löytyvät muun muassa esitteet monipuolisesta tuotevalikoimasta. Iso osa Laufenin tuotteista on myös LVI-infon tietokannasta, johon niitä lisätään jatkuvasti.  

Laufenin uudistuneelle sivustolle Rakennusfakta:fissä pääset tutustumaan tästä linkistä.  

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje