Laufenilla laaja valikoima tyylikkäitä ja moderneja seinä-wc-ratkaisuja

Päivämäärä: 22.3.2022

Laufenin sivut Rakennusfaktassa ovat uudistuneet! Sivuilla on esillä lukemattomia eri vaihtoehtoja, joista voit poimia uusia ideoita saniteettitilojen suunnitteluun. 

Laufenilla on laaja valikoima seinä-wc-ratkaisuja, paljon eri malleja sekä useita syvyysmitaltaan alle 50–48 cm:n kulhoja. Tämä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suunnitteluun ja käyttökohteen huomioimiseen sekä tuo lisää tilaa kylpyhuoneeseen. 

Laufenin tyylikkäisiin ja moderneihin wc-ratkaisuihin voit tutustua Rakennusfakta.fi-palvelussa, johon pääset tästä linkistä. Kannattaa käydä katsomassa, mikä olisi paras wc-ratkaisu juuri sinun kohteeseesi! 

runsaasti valikoimaa erilaisiin kohteisiin

Laufenin runsaasta seinä-wc-mallistosta löytyy sopiva ratkaisu niin asuntoihin kuin myös terveydenhuollon tarpeeseen ja majoituskohteisiin, kuten hotelleihin sekä liike- ja toimistorakennuksiin. Seinä-wc:t soveltuvat sekä uudisrakennuksiin että peruskorjauskohteisiin. 

Seinä-wc-kulho asennetaan seinän sisälle asennettuun telineeseen, joka ei siten vie tilaa itse kylpyhuoneesta. Laufenilla on valikoimassa mitoitukseltaan ja toiminnoiltaan erilaisia asennustelineitä.   

Seinään kiinnitettävä wc-painike noudattaa Laufenin tyylikästä muotoilua. Huuhtelu toimii tehokkaasti ja nopeasti sekä pienellä että isolla huuhtelulla. Myös Laufenin asennustelineissä ja seinäpainikkeissa on monia vaihtoehtoja, ja lisäksi valikoima tulee lähiaikoina kasvamaan merkittävästi. 

Laufeninilla on tarjolla tavanomaisten kauluksellisten wc-kulhojen lisäksi erittäin laaja valikoima kauluksettomia seinä-wc-kulhoja. Kaulukseton wc-kulho on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Kulhoon on saatavilla myös korkealaatuinen sileä LCC-pinnoitus, joka estää kalkin, lian ja muiden epäpuhtauksien tarttumista pintaan. 

Seinä-wc:tä käytettäessä vapautuu tilaa, mikä antaa sijaa uusille sisustusratkaisuille. Ja mitä pienempi wc-kulho sitä vähemmän se vie tilaa. Moderni seinä-wc on myös käytännöllinen ratkaisu. Koska istuimen alla oleva lattiatila on vapaana, on tämä helppo pitää puhtaana perinteiseen lattia-wc:hen verrattuna. 

 

Laatu ja edustava muotoilu

Sveitsiläistä laatua ja muotoilua edustavalla Laufenilla on pitkät perinteet seinä-wc-ku​lhojen valmistuksessa. Yritys toi ne ensimmäisenä Euroopassa markkinoille jo 1960-luvulla. Seinä-wc:t ovat tänä päivänä yhä suositumpia, ja kysynnän arvioidaan nousevan myös tulevaisuudessa. 

Laufen on ainoa alansa toimija pohjoismaissa, jonka tuotteilla on Dop, Doc, REACH ja ISO-sertifikaattien lisäksi EPD (Environmental Product Declaration) eli ympäristöseloste. Seloste kertoo tuotteen ympäristövaikutukset valmistuksesta loppusijoitukseen saakka. Sitä hyödyntäen Laufen pyrkii muokkaamaan tuotantoaan entistä ympäristöystävällisempään suuntaan. 

Laufen on yksi maailman suurimpia saniteettituotteiden valmistajia, ja sen tuotteet valmistetaan pääasiassa Euroopassa. Yrityksen toiminnan aloittamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 130 vuotta. Laufen Suomi Oy on osa Laufen-konsernia.  

Laufen esite tästä. 

Lue lisää alla olevasta linkistä. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje