Laufen Kompas-sarjan uutuus

Päivämäärä: 4.1.2023

LAUFEN Kompas-sarjan valikoima on nyt entistä kattavampi. LAUFENilta on saatavana uutuutena Kompas comfort 46 cm korkea, lattialle asennettava wc-istuin, jossa ovat mukana samat vettä säästävät ominaisuudet sekä VTT:n tutkima ja hyväksymä vedenvirtauma ja äänitasoluokka 1.

LAUFEN Kompas 46 cm kaulukseton wc-istuin on saatavana sekä ruuvireiällisenä että ruuvireiättömänä versiona. Muun Kompas-sarjan tapaan istuimeen on mahdollista asentaa joko vakiokansi tai hidastinkansi pikakiinnityksellä. Kompas comfort 46 cm wc-istuimeen, kuten muihinkin Kompas ja PRO N -sarjojen tuotteisiin on nyt saatavana myös punainen kansi. 

LAUFEN LIS TARJOAA UUTTA TEKNOLOGIAA  

Seinä-wc-elementtien teknologian edelläkävijänä tunnetun Sanitin integroiduttua LAUFENin saniteettijärjestelmien valmistajaksi ottaa LAUFEN uuden askeleen kohti kokonaisvaltaista kylpyhuonetoimittajaa. Synergiaetujen hyödyntämiseksi LAUFEN toteutti Sanitin kanssa projektin, joka tuo sen parhaat tuotteet markkinoille myös LAUFEN-brändin alla. 

LAUFEN ottaa yhteistyön myötä seinä-wc-elementeissään käyttöön aikaisempaa pienemmän revisioaukon ja siten pienempiä huuhtelulevyjä sekä uutta mekaniikkaa kaapeleilla vipujen sijaan. Tämä antaa tulevaisuudessa entistä enemmän suunnittelumahdollisuuksia lähinnä eksklusiivisille LAUFEN-huuhtelulevyille. 

LAUFEN=L, INSTALLION=I, SYSTEMS=S  

LAUFENin Nordic -sarjan seinä-wc-telineissä on tarjolla kaksi eri kokoa: 1120 x 525 ja 820 x 525 mm. Telineissä on kaapeleihin perustuva painiketeknologia, mikä tekee edullisen hinnan lisäksi tuotteista toiminnaltaan luotettavia. 

LAUFEN LIS seinä-wc-telineessä 112 cm sijaitsee painike elementin etupuolella. LAUFEN LIS concealed element 82 cm -seinä-wc-telineessä on puolestaan valittavissa huuhtelupainike joko etupuolelle tai päälle. LAUFEN LIS concealed element voidaankin asentaa esimerkiksi ikkunan alle. 

Elementeissä on pohjoismaiset pex-liitännät 15/16 mm. Toimitus sisältää seinäkiinnikkeet ylös (vasen/oikea) sekä lattia-asennussetin. Esiasennettu huuhtelu on 4,5/3 litraa, muut säätövaihtoehdot ovat 4,5/2, 6/3 ja 6/2 litraa. 

LAUFENin seinä-wc-elementeissä on runsaasti huuhtelupainikevaihtoehtoja mattakromista elektronisiin. 

Asennuselementit käsituille ja käsienpesualtaille  

LAUFENin valikoimaan kuuluvat myös asennuselementit käsituille. Nämä asennetaan yhdessä seinä-wc-telineen kanssa. Käsitukien korkeus on säädettävissä. Käsituet ovat saatavana joko wc-paperirullatelineellä tai ilman.

LAUFENin asennuselementti käsienpesualtaille on mitoiltaan 1120 x 525 mm. Asennuselementti asennetaan paikalleen pesualtaan kanssa.  
 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje