Ekologiset Laufen-kalusteet laadusta ja tyylistä tinkimättä

Päivämäärä: 3.5.2022

 Ekologisuus, laatu ja tyylikkyys yhdistyvät Laufenin kylpyhuonekalusteissa. Laufenilla on ainoana toimijana pohjoismaissa EPD (Environmental Product Declaration) eli tuotteiden ympäristöseloste, johon on koottu tuotteen ympäristövaikutukset valmistuksesta aina loppusijoitukseen saakka. 

Laufenin lattialle asennettavissa wc-istuimissa on innovatiivinen vettä säästävä huuhtelujärjestelmä, joka myös on erittäin helppo huoltaa. Teknisen ratkaisun ansiosta vedenkulutus on vuorokaudessa jopa yhdeksän litraa pienempi kuin tavanomaisessa wc-istuimessa. Laufenin wc-istuinten vedenvirtaama ja äänitasoluokka 1 on testattu ja hyväksytty. 

Vastuullisen veden käytön lisäksi tänä päivänä korostuu hygieenisyys. Laufenin kaulukseton wc-istuin on helppo puhdistaa. Lisäksi tuotteisiin on saatavilla korkealaatuinen sileä pinnoite, joka estää kalkin, lian, bakteerien ja muiden epäpuhtauksien tarttumista pintaan. 

Laufen on yksi maailman suurimpia saniteettituotteiden valmistajia, ja sen tuotteet valmistetaan pääasiassa Euroopassa. Sveitsin kylpylöillä on pitkä ja maineikas historia, niin myös Laufenilla. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1892, joten se täyttää tänä vuonna 130 vuotta. Laufen Suomi Oy on perustettu vuonna 2020 ja se on osa Laufen-konsernia.

Laufenilla on tarjolla niin korkealaatuisia perustuotteita kuin design-kalusteita. Keskieurooppalainen spa-kulttuuri näkyy Laufenin kylpyhuonekalusteissa, joiden muotoilu on tyylikäs ja ajaton. Niissä välittyy kylpylämäinen tunnelma, joka on rentoutta, kauneutta ja harmoniaa.

Laufeniin ja sen monipuoliseen tuotevalikoimaan on mahdollista tutustua Onnisen järjestämillä Hockey-messuilla 13.–17. toukokuuta Tampereella. Messutoimintaa ei ole Suomessa ollut koronapandemian vuoksi kahteen vuoteen ja nämä ovatkin ensimmäiset messut, joissa Laufen on mukana.

Laufenin profiili Rakennusfakta.fi:ssä on täysin uudistunut ja sieltä löytyvät muun muassa esitteet monipuolisesta tuotevalikoimasta. Iso osa Laufenin tuotteista on myös LVI-infon tietokannasta, johon niitä lisätään jatkuvasti. 

Laufenin uudistuneelle sivustolle Rakennusfakta:fissä pääset tutustumaan tästä linkistä. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi