Kierreportaat

Päivämäärä: 4.9.2018

Weland-sisäkierreportaat voit yhdistellä ja muotoilla sisustukseesi sopivaksi. Materiaaleina käytämme puuta, lasia ja terästä. Tämän tyyppinen kierreporras sopii toimistoihin, myymälöihin, omakotitaloihin jne.

Arkkitehtonisesti näyttävä

Suoraa porrasta pidetään usein raskaana, kömpelönä ja huonetta hallitsevana.

Kierreporras on huomattavasti kevyempi ja vähemmän hallitseva. Usein kierreporras sulautuu ympäristöön tai se saa ”huonekalun” luonteen.

Muuntautuva

Yleensä portaalle varattu tila on rajattu ja lähtö sekä poistumistasojen paikat määrätty. Tällöin suora porras saattaa olla liian jyrkkä tai monisyöksyinen eli monimutkainen ja kallis.

Kierreporras vaatii saman pohja-pinta-alan korkeudesta riippumatta. Niitä valmistetaan sekä oikea- että vasenkätisinä. Askelten lukumäärä kierrosta kohti on muunneltavissa. Kierreportaasta saadaan käytännöllisesti katsoen aina toimiva porras.

Apua suunnitteluun!

Piirustuskonttorimme on käytettävissäsi kierreporrasta suunnitellessasi.

Lähetä meille rakennepiirustus tai jätä yhteydenottopyyntö niin me teemme sinulle tarjouksen todella toimivasta kierreportaasta.

Kierreportaita suunnitellessa on määriteltävä portaan säde, askelman nousu ja askelmien luku-määrä kierrosta kohti.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän