Jalkasäleiköt kaikkiin sisäänkäynteihin

Päivämäärä: 28.8.2017

Welandin valmistamat jalkasäleiköt sopivat kaikkialle, niin suuren ostoskeskuksen sisäänkäynnille kuin pienen kiinteistön ulko-ovelle.

Jalkasäleiköitä löytyy sekä varastotuotteina saatavia vakiokokoina että asiakkaan mittojen mukaan valmistettuja erikoismalleina. Welandilla on täydellinen valikoima jalkasäleiköitä kaikkiin sisäänkäynteihin.

Puristushitsattu jalkasäleikkö on tukeva ja monipuolinen vaihtoehto ulkoasennukseen. Sen voi luonnollisesti asentaa myös sisätiloihin.

A-jalkasäleikkö on klassinen ritilätyyppi, jossa on lattateräkset molempiin suuntiin. Saatava eri silmäkokoja kuumasinkitystä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

AR-jalkasäleikkö on tiheäsilmäinen latta- ja pyöröteräksistä valmistettu ritilä. Ritilään on saatavana myös teräksestä tai muovista valmistettu raapelista.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän