Henkilönostinten viikkotarkastus -palvelu parantaa työmaiden turvallisuutta

Päivämäärä: 26.11.2019

Uusi palvelu parantaa työmaan työturvallisuutta ja varmistaa kaluston toimivuuden

Säädösten mukaan henkilönostimet täytyy tarkasta viikoittain. Cramo lanseeraa uuden palvelun, jonka avulla asiakas voi varmistua, että nostimet täyttävät määräykset tarkastusten osalta. Näin asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa tarkastuksiin, vaan hän pystyy keskittymään omaan ydintekemiseensä. Asiakas myös välttyy turhilta työn keskeytyksiltä ja työmaa pysyy paremmin aikataulussa.

Miten palvelu toimii?

Palvelussa Cramon henkilönostintarkastaja käy työmaalla kerran viikossa ja tarkastaa kaikki nostimet, joita ei ole konekortin tietojen mukaan tarkastettu. Asiakas saa kierroksen jälkeen tarkastuspöytäkirjan ja raportin. Palvelu koskee perässä vedettäviä nostimia ja saksinostimia. Lue lisää henkilönostinten viikkotarkastuspalvelusta.

Hyödynnä nyt Black Friday -etu!

Black Friday:n kunniaksi -50% kaikista nostimista ensimmäisellä tarkastuskerralla! Varaukset tulee tehdä Cramon Black Friday -kampanjan aikana ke 27.11 - pe 29.11 kampanjasivulla.

Lisää tuotteesta Työmaalogistiikkapalvelu

Työmaalogistiikkapalvelu

Cramon Työmaalogistiikkapalvelut tarjoavat kokonaisuuden, joka lisää arvoa niin kehitys- ja suunnitteluvaiheessa kuin myös varsinaisella työmaalla.

Yhteystiedot
LOGISTIIKKA JA ASENNUS

LOGISTIIKKA JA ASENNUS

Cramon työmaalogistiikkapalvelut tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja projektisi...

Lue lisää

Katso video

Katso video

Cramo työmaalogistiikkapalvelu

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän