Formica IKI -tekstuurikirjasto ja mallitilat

Päivämäärä: 23.2.2011

Formica IKI:n tekstuurikirjastoon on koottu suunnittelijoille Formica Collection valikoiman värisävyt ja kuviomallistot käytettäväksi tekstuureina suunnitteluohjelmissa.

Formica IKI -tekstuuritiedostot ovat kuvatiedostoina käsitelty siten, että niillä on mahdollista tehdä tekstuuripintaa saumattomasti. Kuvatiedoston reunat on käsitelty niin, että ne yhdistyvät saumattomasti kopioituna vierekkäin ja päällekkäin. Myös resoluutio ja tiedostomuodot ovat ajateltu nimenomaan tekstuurikäyttöön sopiviksi.

Formica IKI -tekstuurikirjasto ja mallitilatiedosto on julkaistu Rakennustiedon RT CAD – kirjastot -palvelussa Formica IKI:n RT-tarvikekortin RT 38010 liitteenä. Aineiston voi vapaasti ja maksuttomasti ladata osoitteesta www.tarviketieto.net Formica IKI:n RT-tarvikekortin liitteenä tai osoitteesta www.rakennustieto.fi/kirjastot

Tekstuurikirjastosta löytyvät AR Plus, ColorCore, Colors, DecoMetal, Microdot, Patterns, Rigato ja Sculpted -mallistot. Jokaisesta mallistosta on oma sivustonsa, josta ladataan tekstuuritiedosto, samalla sivulla on tuotetietoa materiaaleista ja pintakuviosta, levyn koosta ja värivalikoiman laajuudesta. Puukuosit tulemme julkaisemaan myöhemmin tekstuurikirjaston täydennyksenä.

Lisätietoa Formica IKI Oy tuotteista ja tekstuurikirjastosta, Arkkitehti- ja suunnittelijainformaatio: Aila Saharinen Puh. 040 558 8282 - aila.saharinen@formica.com tai oheisella informaatiopyyntö lomakkeella.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän