Formica Group julkistaa tiedon uudesta Formica®-magneettilaminaatista

Päivämäärä: 23.8.2012

Formica Groupilla on ilo julkistaa tieto jännittävästä lisästä tuotevalikoimaansa, kun uusi Formica® Magnetic Laminate tulee nyt markkinoille. Tätä erittäin monipuolista pinnoitemateriaalia on mahdollista käyttää mitä erilaisimmissa ympäristöissä mukaan luettuina oppilaitosten, terveydenhuoltorakennusten, toimistotilojen, myymälöiden ja näyttelytilojen sisustukset.

Kun myös työskentely- ja opetustiloissa pyritään nykyään noudattamaan suuntausta toimia yhteistyössä sekä jakaa tietoa ja innoituslähteitä, rakennuttajat vaativat yhä enemmän myös vapaa-ajan käyttöön tarkoitettuja tiloja ja siten myös näitä ei-niin-muodollisia kohteita tukevia rakennustarvikkeita.

Formican magneettilaminaatin Crystal White kiiltopintaversio sopii kirjoitustauluksi ja sen mattapintaista Magnetic Matt versiota voi käyttää alana, jolle heijastetaan kuvia ja filmejä, tai vain pelkästään esittelytarkoituksiin. Hotelli- ja yritysympäristössä se on käytännöllinen huomion keskipiste ja lisää kokous- ja konferenssitilojen mukavuutta ja viihtyisyyttä.

Magnetic Matt pinnoitteiset Diamond Black ja Hunter Green sopivat erittäin hyvin käytettäviksi liitutauluina ja ne ovat suosittuja ravintola- ja sairaalaympäristöissä. Toisaalta Brushed Aluminium sopii hyvin taideteosten esillepanotaustaksi, mutta sitä voi käyttää myös myymälöissä ja näyttelytiloissa mainosten ja muun esittelyaineiston esillepanotarkoituksiin.

Magnetic Laminate tarjoaa huomattavia etuja koristeellisuuden ja suoritusarvojen osalta ja antaa suunnittelijalle seitsemän eri vaihtoehtoa: Crystal White Magnetic Gloss- tai Matt -viimeistyksellä, Diamond Black Magnetic Matt viimeistyksellä, Folkestone Magnetic Gloss -viimeistyksellä, Hunter Green Magnetic Matt viimeistyksellä, ja Brushed Aluminium. Saatavissa on myös erityistä ei-dekoratiivista Magnetic Board magneettilevyä, jolla yhdessä lähes minkä Formica® Collectionin laminaatin kanssa tahansa voi ”magnetoida” yksiväriset, kuviolliset ja jopa puunsyykuvioiset levyt! Riippumatta siitä, käytetäänkö Formican magneettilaminaattia yhdessä muun mallisten korkeapainelaminaattien yhteydessä vai täysin itsenäisesti täydentämään muita materiaaleja, se tarjoaa suunnittelijalle paremman ratkaisun yksittäisten tilojen pinnoitukseen. Luomiskyvyn voi tuntea ihan omissa sormenpäissään!

Formica-magneettilaminaatissa on erikoisvalmisteisia rautafolioita, jotka antavat sille suuren magneettisen tehon; asennukseen suositetaan pystyasentoa. Laminaattia on saatavana levykoossa 3050 x 1220 mm.

Formica Group toimii tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa ja on siten erinomaisissa asemissa tarjotakseen innovatiivisia uusia tuotteita ja sisustustyylejä, jotka vastaavat markkinoiden tarpeita ja täydentävät nykyhetken suunnittelutrendejä. Magneettisen laminaatin lisäys valikoimaan antaa kiintoisan ja tyylikkään uuden panoksen sisustussuunnitteluun.

Formica Group on yhä johtoasemassa koristelaminaattimarkkinoilla. Konsernilla on 99 vuoden kokemus innovaation ja tehdasvalmistuksen alalla. Se on yhteistyössä lukuisten suunnittelijoiden kanssa ja kehittää edelleen tuotevalikoimia, jotka tarjoavat kiinnostavia uusia kuvioita ja pintastruktuureja nykyaikaisiin kaupallisiin ympäristöihin – ja tietenkin myös kotitalouksiin.

Lisätietoja Formica IKI Oy puh. 03 580 001

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän