• Fescon-julkisivu joka on tehty kestämään
  • Fescon-julkisivu joka on tehty kestämään

Fescon-julkisivu joka on tehty kestämään

Fescoterm on suomalainen ohutrappaus-eristejärjestelmä joka soveltuu korjaus- ja uudisrakentamiseen. Järjestelmän avulla voi helposti parantaa kiinteistön energiatehokkuutta rakennuksen ilmettä uusien tai säilyttäen alkuperäinen ulkonäkö. Fescoterm - järjestelmä on osoittanut kestävyytensä, kestäen hyvin muuttuvia säätiloja ja kosteutta. 

  • Vähentää lämmönhukkaa
  • Lisää käyttöikää ja arvoa
  • Korjausrakentamisessa purkukustannuksilta säästytään

Fesconin Fescoterm valittiin julkisivuratkaisuksi HUS Sairaalanmäen hankkeessa 

Hyvinkään kaupungin ja Hyvinkään sairaalan (HUS) vuonna 2018 valmistuva H-mallinen laajennusosa on vaikuttava näky. Tilaaja kiinnostui Fesconin julkisivuratkaisusta, jossa työ tulee kerralla ja johdonmukaisesti valmiiksi. Fescotermin valinta julkisivun toteutukseksi mahdollisti tiiviimmän ja taloudellisemman ratkaisun. Muuten julkisivun toteutus olisi pitänyt tehdä teltassa ja tässä ratkaisussa se tehdään paljaan taivaan alla. Myös aikataulullinen säästö on moninkertainen. Osana toteutusta käytetään Fescoterm-ohutrappausta 300 millin eristelevyllä jonka ansiosta kaikki lämmöneristysmääräykset täyttyvät ja talosta saadaan todella energiatehokas eristeen poikkeuksellisen paksuuden ansiosta. 

Lue lisää järjestelmästä…

 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...