Kotimaiset rakennusalan tuotteet Fesconilta

Päivämäärä: 20.4.2020

Fescon Oy on osa perheomisteista Luja-yhtiöitä ja suurin suomalainen rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden ja ratkaisujen valmistaja ja kehittäjä. Päätuotteita ovat laastit, betonit, tasoitteet, laatoitustuotteet, julkisivupinnoitteet sekä hiekka- ja mineraalituotteet. Kuivalaastituotteet ovat mukana "Onhan siinä Avainlippu" -kampanjassa. Kampanjan myötä Fescon Oy haluaa muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidensa taustalla.

”Lähdimme mukaan kampanjaan, koska valitsemalla kotimaisia tuotteita ja palveluita turvaamme työpaikkojen pysyvyyden ja kotimaisen tuotannon myös jatkossa. Kannamme ylpeydellä suomalaista Avainlippu -merkkiä, joka kuivalaastituotteillemme on myönnetty”, iloitsee Kimmo Peltola, Fescon Oy:n toimitusjohtaja.

”Haluamme olla myös yhteisvastuullisesti luomassa työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Panostamme toiminnan kehittämiseen Suomessa sekä investoimme myös omaan tutkimus- ja kehitystoimintaamme”, lisää Peltola.

Fesconilla on tehtaita neljällä paikkakunnalla Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa ja Harjavallassa. Hyvillä järjestelytoimilla toimipaikoista pystytään toimittamaan tuotteita normaalisti, poikkeustilasta huolimatta. Oma tuotekehityslaboratorio sijaitsee Hausjärvellä, jossa työskentelee kymmenen henkeä. Tiimi kehittää pitkäjänteisesti uusia tuotteita sekä vastaa käyttäjien muuttuviin tarpeisiin.

Koronavirus vaikuttaa meidän kaikkien elämään. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät. Yhdessä selviämme tästä!


Fescon Oy on vuonna 1984 perustettu kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden ja ratkaisujen kotimainen luotettava kehittäjä- ja valmistajayritys.

Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Lisäksi hiekkaliiketoimintayksikkö tarjoaa erilaisia hiekka- ja mineraalituotteita.

Kehitämme tuotteitamme omassa tuotekehityslaboratoriossamme. Asiakaskuntamme arvostaa monipuolista tuotevalikoimaamme, toimitusvarmuutta ja hyvää teknistä tukea sekä asiakaspalvelua.

Fesconilla on tehtaat Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa ja Harjavallassa. Pääkonttori toimii Hyvinkäällä. Fescon Oy on osa Luja-yhtiöitä. Fesconin liikevaihto oli vuonna 2019 27,6 M€.

Referenssihankkeet Fescon Oy

Kokous-  ja kongressihotelli Paasitorni Helsinkiin

Kokous- ja kongressihotelli Paasitorni Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | 25,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

As Oy Merikatu 1

As Oy Merikatu 1

Uudisrakennus | Hanko | 11,00

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Kauppakeskus Skanssi

Kauppakeskus Skanssi

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liike/palvelukeskukset, paikkakunna...

Meilahden potilastorni

Meilahden potilastorni

Korjaus | Helsinki | 95,00 milj €

Meilahden sairaalan Potilastorni sai peruskorjauksessa uusitut potilastilat j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän