Esteettömien tilojen laajennettu suunnitteluapu Korpiselta

Päivämäärä: 22.3.2022

Kun suunnittelet esteettömiä tiloja asiantuntijamme auttavat

Toimiva esteetön tila tukee itsenäistä selviytymistä ja omatoimisuutta, mikä puolestaan vähentää avustamisen tarvetta. Esimerkiksi sairaalaoloissa itsenäinen toiminta nopeuttaa potilaan paranemista ja kotiuttamista, millä on myös taloudellista merkitystä. Oikein suunniteltu kylpyhuone on kompakti ja tilaa säästävä ratkaisu, jossa kalusteet on sijoitettu toiminnan kannalta optimaalisiin paikkoihin.

Korpinen tarjoaa suunnittelijoille ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun maksutta nyt entistä enemmän asiantuntemusta, valmiita mallipohjia sekä objekteja, jotka voidaan sijoittaa helposti osaksi kokonaisuutta.

Yksityiskohdista syntyy toimiva kokonaisuus

Gaius-kylpyhuoneiden ideaalinen kokonaisuus perustuu ensiluokkaisiin kalusteisiin ja varusteisiin sekä niiden optimaaliseen sijoitteluun. Kaikki yksityiskohdat valaistuksesta ja väreistä materiaaleihin ja muotoiluun tukevat käyttäjien omatoimisuutta ja vähentävät myös avustajien kuormitusta.

Gaius-kylpyhuonetuotteiden pitkäikäisyys, korkea laatu, hygieenisyys ja turvallisuus ovat tärkeitä valintakriteereitä, koska kyseiset ominaisuudet tuovat merkittäviä kustannussäästöjä. Tuotteiden pitkä elinkaari ja materiaalien kierrätettävyys merkitsevät puolestaan sitoutumista kestävään kehitykseen.


Avainlippu kertoo suomalaisesta osaamisesta, johon voi luottaa. Suomalaisuus näkyy Korpisen ratkaisuissa laatuna ja luotettavuutena. Asiakas voi aina luottaa siihen, että Korpisen Gaius-tuotteet ovat tiukimpien käytettävyys- ja turvallisuuskriteerien mukaisia.Antimikrobinen ominaisuus estää tartuntoja

Kosketuksen kautta kalusteiden pinnoille kerääntyy mikrobeja, jotka leviävät ihmisten mukana helposti paikasta toiseen. Korpisen hygieniaturvalliset kylpyhuonekalusteet tuhoavat tutkitusti 99,9 % pinnoilla olevista mikrobeista samalla vähentäen sairastapauksia. Antimikrobisuus helpottaa myös kalusteiden desinfiointia ja vähentää näin ympäristön kuormitusta. Lue lisää.

Jatkuvaa tutkimusta ja tuotekehitystä

Korpisen tuotteiden ja konseptien taustalla on 1990-luvulla alkanut tutkimus- ja yhteistyö esteettömyyteen erikoistuneiden arkkitehtien kanssa. – Suunnittelu lähti tarpeesta luoda esteettömyyttä, joka palvelee kaikkia käyttäjiä.  Korpisen ensimmäiset uuden konseptin mukaiset esteettömät kylpyhuoneet suunniteltiin Puotilan vanhainkotiin Helsinkiin jo vuonna 1996. 

Laajentunut tuotevalikoima

Korpisen valikoimaan kuuluvat myös korkeussäädettävät keittiöratkaisut, sekä nostinlaitteet niin kattokiskojärjestelminä, kuin siirrettävinä laitteina. Tarjolla on muitakin esteettömässä ja toiminnallisessa ympäristössä tarvittavia apuvälineitä. Erityisen haastaviin ympäristöihin on lisäksi tarjolla iskunkestäviä antimikrobisia seinämateriaaleja, sekä turvatuotteita.

Oletko suunnittelemassa esteetöntä tilaa?

Anu Pennanen toimii Korpisella suunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennuttajien tukena. Anu on esteettömyyden asiantuntija, joka jaksaa puhua käyttäjälähtöisyyden ja toimivuuden puolesta.

Ota Anuun yhteyttä sähköpostitse [email protected]
tai puhelimitse +358 40 527 0742. Tule tutustumaan tuotteisiimme!

Korpisen tuotevalikoimaan ja kylpyhuoneiden käyttäjälähtöiseen toiminnallisuuteen voi tutustua mm. Espoon Mäkkylässä sijaitsevassa näyttelytilassamme. Näyttelyssä on esillä useita täydellisesti sisustettuja kylpyhuoneita, varusteita kylpyhuoneiden kalustamiseen ja sisustamiseen, esteetön, korkeussäädettävä keittiö, erityistilojen turvatuotteita sekä laaja tuotevalikoima apuvälineitä.

Tiiviin osan tästä valikoimasta voimme tuoda myös teidän luoksenne. Voit myös tilata Väiski-näyttelyautomme ja asiantuntijamme käymään!

Olemme tavattavissa myös Apuvälinemessuilla 11. –13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa ja 26.–29.4.2022 Nordbygg-messuilla Tukholmassa.

    

Referenssihankkeet Korpinen

Seniorihotelli Ainola Espoossa

Seniorihotelli Ainola Espoossa

Espoo

Uusi hotellikonsepti pyrkii tuomaan arjen keskelle helpotusta omaishoitajil...

K-sairaala, Etelä-Karjalan keskussairaala

K-sairaala, Etelä-Karjalan keskussairaala

Sisp. korjaus | Lappeenranta | 4,50-5,30 milj €

Etelä-Karjalan keskussairaalan yhteyteen on kesällä 2018 valmistunut K-siip...

Pohjolankadun Kotilinna

Pohjolankadun Kotilinna

Uudisrakennus | Tampere | 20,00 milj €

Tampereen Kotilinnasäätiö tarjoaa ikääntyneille mahdollisuuden asua turvallis...

Onnelanpolku palvelutalo

Onnelanpolku palvelutalo

Uudisrakennus | Lahti | 36,00 milj.e

Palvelukeskus Onnelanpolku on valmistunut vuonna 2014. Talossa on lounasta ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi