Electroluxin tietopankki suunnittelijoille: Suunnittelux.fi.

Päivämäärä: 15.11.2013

Suunnittelux.fi on Electroluxin ammattikeittiö-, pesula- ja kotitalouskoneryhmien suunnittelijoille tarjoama palvelu. Koska Electrolux pystyy toimittamaan täydelliset ratkaisut niin ammatti- kuin kotitalouslaitteissa erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, olemme koonneet laitteita ja kohteita koskevat tiedot yhteen paikkaan, josta ne on helposti ja nopeasti löydettävissä.

Tutustu palveluumme: www.suunnittelux.fi

Maailman johtaviin kodinkoneiden ja ammattikäyttöön tarkoitettujen keittiö- ja pesulalaitteiden valmistajiin kuuluva Electrolux myy vuosittain yli 40 miljoonaa tuotetta asiakkaille 150 eri maassa. Keskitymme huolella suunniteltuihin laitteisiin, joiden innovointi perustuu paljolti käyttäjien näkemyksiin. Näin pystymme paremmin täyttämään niin kuluttajien kuin ammattilaisten todelliset tarpeet. Tuotevalikoimaamme kuuluu kalusteuuneja, keittotasoja, lattialiesiä, mikroaaltouuneja, jääkaappeja, pakastimia, astianpesukoneita, pyykinpesukoneita, kuivausrumpuja ja -kaappeja sekä pölynimureita ja keittiön pienlaitteita.

Electrolux -konserni pyrkii kaikin tavoin varmistamaan, että sen tuotteet, palvelut ja tuotanto edistävät kestävää kehitystä. Tämän päämäärän saavuttamiseksi tuotesuunnittelun tavoitteena on vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia koko tuotteen käyttöiän ajan. Lisäksi resurssienkäyttöä parannetaan ja energiankulutusta ja saastumista vähennetään valvomalla niitä jatkuvasti. Electrolux toimii ennaltaehkäisevästi ympäristölainsäädäntöön suhteen ja rohkaisee myös alihankkijoitaan noudattamaan samoja ympäristöperiaatteita, joihin itsekin on sitoutunut. Euroopan komissio on palkinnut Electrolux Groupin vuonna 2007 sen jatkuvan energiatehokkuutta parantavan toiminnan ansiosta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän