Electrolux Professional & Ravintola MAD

Päivämäärä: 13.12.2022

ISS-konserni avasi keväällä 2022 Helsingin keskustaan täysin uudenlaisen ravintolan. Ravintola MAD on monipuolinen ravintola- ja tapahtumakeidas, joka tarjoaa paitsi laadukasta lounasta ja illallista, myös monipuolista kokous- ja tapahtumatilaa. MAD-ravintolassa on asiakaspaikkoja upeat atriumportaat huomioiden yli 200 ja pöytäpaikkoja on noin 150 henkilölle.

Ravintola MAD:n juuret ovat ISS-konsernin kotimaassa Tanskassa ja skandinaavisessa keittiössä. ”Lounasruoka on näyttävää, täyttävää ja terveellistä. Lisäksi teemme iltaisin yksityistilaisuuksia ja palvelemme yrityksiä myös catering-palveluin. Meillä on myös edustavat kokoustilat, joihin luonnollisesti valmistamme tarjoilut”, kertoo ISS Palveluiden asiantuntija-keittiömestari Pasi Tuomiranta.

Laadukasta ruokaa – laadukkailla laitteilla

Ravintola MAD luotti keittiön ja myös ravintolasalin laitevalinnoissaan Electrolux Professionaliin. Ravintolasalin puolelta avautuu avoluukun kautta näkymä osaan keittiöstä. Avokeittiöön on sijoitettu mm. 700XP-laitesarjan työtasoja, induktiowokkeja ja paistotasoja sekä SkyLine yhdistelmäuunit.

Ecostore-tuoteperheen R290–jääkaapit toimivat kylmäsäilytyksen apuna keittiön takatiloissa, johon on sijoitettu myös green&clean Multi Rinse -korikuljetinastianpesukone huolehtimaan astianpesusta.

Ravintolasalin puolella ecostore kylmäkalusteet ylläpitävät salaatti- ja delipisteen tuotteiden optimaaliset tarjoilulämpötilat. Flexi Drop-in kylmätasot hoitavat lisäkesalaattien tai vaikkapa coctailpalojen näyttävän ja hygieenisen tarjoilun, pullojuomien säilyessä tarjoiluvalmiina Drop-in kylmäaltaassa. Juomatarjoilua täydentää tilavan viinikaapin antimet.

Haluatko lisätietoja ammattikeittiölaitteistamme?


Ota meihin yhteyttä: Yhteystiedot Electrolux Professional Oy
Lue lisää MAD-ravintolan toteutuksestamme täältä: Ravintola MAD

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän