Electrolux Professional & Gaudian lukio

Päivämäärä: 8.3.2023

Suomen suurimmassa lukiossa keittiötoimintojen tehokkuus on avainasemassa.
 

Suomen suurin lukio Gaudia aloitti toimintansa Lahdessa elokuussa 2022, kun Kannaksen ja Tiirismaan lukiot yhdistyivät uudeksi lukioksi Paavolan kampuksella. Opiskelijoita uudessa lukiossa on noin 1400, henkilökuntaa on noin 100.

Gaudian lukion keittiö on toiminut täydellä kapasiteetilla elokuusta 2022 alkaen. ”Opiskelijoilla on käytettävänään vain rajoitettu aika lounaan syömiseen. Kaiken tuleekin sujua keittiössä nopeasti ja tehokkaasti, kommentoi Petri Kukkonen, Ateriasisko Oy c/o Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n palvelupäällikkö ja lisää: Electrolux Professionalilta löytyi tavoitteisiimme nähden juuri sopivat laitteet – suuri asiakasmäärä ja rajallinen ateriointiaika huomioiden.

Optimaalinen laitekokonaisuus 
 

Gaudian lukion keittiö ja ruokasali on varustettu Electrolux Professionalin laitteilla. Ruoanvalmistuksen turvaa SkyLine Premium -yhdistelmäuunit ja 700XP-tuoteperheen induktioliedet. Kylmäsäilytyksen apuna toimii Ecostore-sarjan jää- ja yhdistelmäkaapit ja astianpesun hoitaa green&clean Multirinse korikuljetinastianpesukone yhdessä Granuldisk M8 -raepesukoneen kanssa.
 Ruokasalin buffet-linjastot on valmistettu yhteistyössä arkkitehdin, keittiösuunnittelijan ja asiakkaan kanssa. E-PRO -laitteiden ja Flexi tarjoilukalusteiden räätälöity ja monipuolinen kokonaisuus turvaa suuren asiakasmäärän laadukkaan tarjoilun.Vuoden 2023 elokuusta alkaen Paavolan kampuksen käyttöaste kasvaa entisestään Tiirismaan ja Harjun peruskoulujen yhdistyessä ja aloittaessa myös toimintansa kampuksella. Tämä tulee lisäämään kampuksen opiskelijamäärää noin 800:lla. Opiskelijamäärän kasvaessa kampuksen alueella otetaan käyttöön toinen keittiö ja ruokasali, joiden laiteratkaisut ovat samantyyppiset kuin jo nyt toimivassa keittiössä. Tämän jälkeen Electrolux Professionalin laitteet palvelevat päivittäin lähes 2000 oppilaan ruokailua.

Yhteistyö Electrolux Professionalin kanssa sujui projektin aikana mainiosti. Erityismaininnan ansaitsee SkyLine-uunien edistyksellinen alennettu teho -toiminto. Tämän toiminnon merkitys korostuu etenkin nyt kun energian käyttöön on kiinnitettävä erityistä huomiota,” kertoo Tonja Meiseri, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n ruokapalveluvastaava.

Tonja Meiseri, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy:n ruokapalveluvastaava ja
Tero Nevalainen, myyntijohtaja, ammattikeittiölaitteet Electrolux Professional
 

Lue lisää: Gaudian lukio

Ota meihin yhteyttä: 
Yhteystiedot Electrolux Professional Oy

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje