Vastuullisia ratkaisuja ja kestävää lisäarvoa

Päivämäärä: 11.10.2022

Hyviä valintoja yhteistä ympäristöämme varten

Electrolux Professional auttaa löytämään tien kestävään ja vastuulliseen tulevaisuuteen. Voimme yhdessä vaikuttaa elinympäristöömme positiivisesti valmistamalla sekä valitsemalla tehokkaampia ja energiaystävällisempiä laitteita.

Me Electrolux Professionalilla pyrimme vaikuttamaan ympäristötekijöihin koko arvoketjussamme kehittämällä energiatehokkaita, alhaisten käyttökustannusten tuotteita sekä ratkaisuja ja lisäämällä energiatehokkuutta kaikessa toiminnassamme.

Vastuullinen ja kestävä lähestymistapa

Vastuullisuus on yksi ydinarvoistamme ja keskeinen osa strategiaamme, kulttuuriamme sekä toimintaamme. Käytämme kestävän kehityksen tavoitteita kompassinamme.  Missiomme on tehdä asiakkaidemme työelämästä helpompaa, kannattavampaa ja kestävämpää. Päivittäin.

Jatkuva kehitystyömme takaa asiakkaillemme paitsi energia- ja kustannustehokkaat, myös ergonomiset ja työskentelyä helpottavat ammattikeittiö- ja ammattipesularatkaisut, joissa hyödynnämme innovatiivista osaamistamme ja uusinta teknologiaa. Laitteemme tarjoavat asiakkaillemme pienemmät elinkaaren aikaiset kustannukset ja korkeimman mahdollisen tuottavuuden.

YK:n AGenda 2030 ohjenuoranamme

Olemme sitoutuneet suojelemaan yhteistä ympäristöämme ja haluamme jättää terveen planeetan tuleville sukupolville. Tuemme YK:n Agenda 2030:n “kestävän kehityksen tavoitteita” (SDG) ja osana näitä tavoitteita sitoudumme olemaan ilmastoneutraali yritys vuoteen 2030 mennessä. Tämän lisäksi kestävän kehityksen tavoitteemme liittyvät mm. puhtaan veden riittävyyteen, kestäviin tuotantoprosesseihin, työhyvinvointiin, terveyteen ja ihmisoikeuksiin.

Tutustu tarkemmin vastuullisuusajatteluumme sekä kestäviin ammattikeittiö- ja ammattipesularatkaisuihimme:


Lataa vastuullisuus-esitteemme:

  

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän