ColorCore® Compact: Käytännöllistä kauneutta

Päivämäärä: 12.9.2019

ColorCore® Compact on pinnoitevalmistaja Formica Groupin uusin tuotesarja. Kyseessä on itsekantava materiaali, joka tarjoaa oivan vaihtoehdon luonnon- ja rakennuskivelle. ColorCore® Compact on innovatiivisen pinnoitusmuotoilun edistysaskel.

Siinä yhdistyvät luonnonmateriaalin viehkeys ja kiinteän laminaatin kestävyys. Läpikotaisin värjätty ja vedenkestävällä ytimellä varustettu materiaali mahdollistaa pintojen kaiverruksen - tässä käytön- ja katseenkestävässä pinnoituksessa luovuuden mahdollisuudet ovat rajattomat!

Voit valita kolmesta väripaletista, joilla täydennät tai muokkaat tilan kuin tilan: luonnonvalkoiset sävyt, trendikäs harmaa tai moderni musta. Kokoelmat viestittävät hienostunutta tyyliä ja ajatonta ylellisyyttä samalla hehkuen “sitä jotain”. ColorCore® Compactin vankka värjätty ydin varmistaa kauttaaltaan tasaisen värityksen saavuttaen siistin, visuaalisesti inspiroivan lopputuloksen sisustusprojektiisi.

ColorCore® Compact -valikoimaan kuuluu 20 erilaista pintakäsittelytyyliä: kivi, puu, kiinteät värit ja kuvioitu viimeistely. Jäljitämme maailman kauneimpia luonnollisia pintoja yhdistäen tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Nämä pinnoitusratkaisut ovat ideaaleja niin perinteiselle kuin modernillekin suunnittelijalle.

ColorCore® Compact on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ilman, että laatu tai estetiikka kärsii. Innovatiivinen ratkaisu yhdistää luonnonmateriaalin viehättävyyden ja kiinteän laminaatin vankkuuden ja kestävyyden.

ColorCore® Compact on täysin vedenkestävä materiaali ei-huokoisilla ominaisuuksilla eli kuluttajaystävällinen päivittäistuote, josta läikkyneet nesteet voi yksinkertaisesti pyyhkäistä pois. ColorCore® Compact on erityisen hygieeninen tuote, joka on ideaali myös julkisiin tiloihin. Materiaali hylkii bakteereja, ja iskun- sekä kulutuksenkestävä pinta soveltuu raskaaseenkin käyttöön.

Formica Groupin tavoitteena on luoda helppokäyttöisiä innovatiivisia pinnoitusratkaisuja, jotka ovat tehokkaita käytössä. Tuotteemme voidaan leikata paikan päällä ja asentaa perinteisillä työkaluilla, jolloin vältytään pitkiltä asennusajoilta ja ylimääräisiltä kustannuksilta, jotka usein liittyvät luonnon- ja rakennuskiven asentamiseen.

ColorCore® Compact tarjoaa loputtomia luovia mahdollisuuksia yhdistämällä nykyaikaiset ja trendikkäät pintamallit läpikotaisin värjättyyn ytimeen. ColorCore® Compact – välittömästi lisää tyyliä ja hehkua projektiin kuin projektiin.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän