Betonirakentamisen talvituotteet

Päivämäärä: 4.2.2014

Markkinoiden vahvin lumennostopeite

Työturvallisuutta edistävä laite.
Peite kiinteästä PVC-pinnoitetusta polyesterikuidusta.
Koko 5,9x5,9m
Paino 880g/m2
Testattu kantavuus 2000kg

Pakkassuojamatto

Pakkassuojamatto tarkoitukseensa erityisesti suunniteltua solumuovia. Sen ominaisuuksia ovat hyvä mekaaninen kestävyys, minimaalinen vesihöyryn läpäisevyys, hyvä kemiallinen kestävyys, pieni lämmönjohtavuus, umpisoluisuus, riittävä kitkakerroin sekä monipuoliset työstöominaisuudet. Rulla koko 2 x 50 m, paksuus 10mm

Termomatto

Paksuus 50 mm. 1,35 x 3 tai 5M
Pienen säilytystilan vaativa uusiokäyttöinen taitettava peite. Termopeite on ontelokuitutäytteinen pehmeä peite, jonka eristävyys on erittäin korkea (K-arvo 0,85). Peite on valmistettu ympäristöystävällisestä myrkyttömästä ja partikkelittomasta materiaalista. Päällinen on vettähylkivää polyeteenikalvoa joka tehokkaasti hylkii kosteutta (absorbaatio max. 2%).
Pehmeä peite muotoutuu alustan epätasaisuuden mukaan muodostaen tehokkaan eristävyyden. Soveltuu myös hyvin esim. tilapäiseen routaeristämiseen.

Roudan sulatusmatto

Lämmitysmatto on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan sulatusja lämmitystöitä eri käyttöalueilla. Se on kehitetty selviytymään kovista vaatimuksista ja rankoista paikoista. Se sulattaa normaalisti jopa 30 cm vuorokaudessa ja hiekkamaalla jopa 60 cm vuorokaudessa. Tehokkuuteen vaikuttaa maton toisella puolella oleva lämpöä heijastava materiaali. Koska siinä on maadoitettu pistoke, se on vaivaton asentaa. Esimerkkejä käyttötarkoituksesta.

  • Maaperän, hiekan, vesijohtojen, viemäriputkien,
  • Siilorehun tai säilöntäpaalien sulattaminen
  • Sähkö- ja puhelinjohtojen, koneiden lämmitely.
  • Muuraustöiden lämmittely
  • Kaivonporaus.
  • 3 x 1m 1000 W

Betonin kovetuskaapelit.

Lämmityskaapeli on tarkoitettu betonin kovettumiseen ja kuivumiseen. Se nopeuttaa kovettumista ja mahdollistaa nopeamman muotin purun. Kaapelissa on liitintäpistoke jonka ansiosta asennus nopeaa ja vaivatonta. Kaapelin pituudet ovat 10, 20, 35 ja 85 m, josta kylmäjohdin on 2 metriä. Schuko tai CEE-pistokkeella.

Recostal Perustusmuotti

Recostal perustusmuotti valmistetaan mittatilaustyönä piirrustuksien mukaan. Muottipellit toimitetaan tilaa ja rahtikustannuksia säästävässä nipussa. Asennus on nopeaa joka tuo merkittäviä säästöjä asennuskustannuksissa. Recostalmuotti on itsestabiloituva jopa 1,0 m asti. Toimituksen mukana tulee asennuskaava jonka avulla valmiiksi merkityt ja leikatut osat on helppo sijoittaa oikein.

Reunamuotti Recostal

Itsestabiloituva reunamuotti galvanoidusta pellistä. Käytetään esim. laatoissa jotka jäävät maan alle sekä anturamuottina. Vakio korkeudet 140-500mm.

HauCon Finland Oy

HauConin betonirakentamisen järjestelmät, laaja valikoima pientuotteita ja betonirakentamisen osaaminen ovat käytössäsi! Pohjoismaiden johtaviin paikallavalujärjestelmien ja tarvikkeiden toimittajiin lukeutuva HauCon-ryhmä on perustanut espoolaisen Linterm Oy:n kanssa HauCon Finland Oy:n.

Lintermin ja HauConin yhteistyö sitoo yhteen tuote- ja palvelupaketin, johon lukeutuvat HauConin valikoiman lisäksi Schöck GmbH:n eri tuotteet, kuten parveke-elementit ja Legalett-perustusjärjestelmät.

Järjestelmiä, pientarvikkeita ja suunnitteluapua

HauConin keskeiset palvelut ovat betonirakentamisen muottijärjestelmät, rajaajat sekä muut muotitukseen ja maanalaisten rakenteiden vedeneristykseen liittyvät järjestelmät ja tarvikkeet.

Järjestelmiä ja tarvikkeita löytyy asunto-, toimitila- ja infrarakentamisen lisäksi myös elementtituotantoon. Eri rakennejärjestelmien ja vesieristysratkaisujen yhdistäminen tarjoaa rakentajille ja suunnittelijoille teknisesti ja rakennefysikaalisesti paremmin toimivia kokonaisratkaisuja. Myös asennustyö nopeutuu.

Lisätietoja:

HauCon Finland Oy puh. 0207 430 890

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän