Schöck IQlick – Ulokeparvekkeen asennus ilman tuentaa

Päivämäärä: 21.10.2021

Schöck IQlick – Ulokeparvekkeen asennus ilman tuentaa

Uutta IQlick-jälkiasennusratkaisua varten Schöck jalosti olemassa olevaa Isokorb® SK -osaa, jolla ripustetaan ja eristetään teräsuloke betonirungosta. Uuden tekniikan ansiosta parvekkeet voidaan kiinnittää pulteilla, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa. Parvekkeiden jälkiasennus mahdollistaa myös rakennusprosessin suuremman joustavuuden ja säästää aikaa. Kun asennusaikaista tuentaa ei tarvita, helpottuu työmaalogistiikka. Samalla työvaiheen poisjättäminen tuo kustannussäästöjä.

IQlick-järjestelmä sopii kaikenlaisiin kohteisiin

IQlick-järjestelmän käyttö ei ole sidottu mihinkään erityiseen parvekelaattatoimittajaan tai välipohjarakenteeseen. Sitä voidaan käyttää sekä paikallavalukohteissa että elementtivälipohjissa. Parvekkeiden muodot ja mitat ovat vapaasti valittavissa ja HauCon avustaa määrittely- ja suunnitteluprosessin alusta aina asennusaikaiseen neuvontaan työmaalla asti.

IQlick-järjestelmä mahdollistaa myös parvekkeiden standardointia esimerkiksi urakoitsijan omassa tuotannossa. Avustamme mielellämme myös standardointiprosessissa!

Kysy lisää IQlick-järjestelmästä:

Lennart Söderström
0207 430 894
[email protected]

Lisätietoja parvekeratkaisuista alla olevasta linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän