Tehokkaat suojaustarvikkeet työmaalle – ja talvi ei yllätä

Päivämäärä: 13.12.2022

Tehokkaat suojaustarvikkeet työmaalle – ja talvi ei yllätä

 Betonivaluja pakkasella? Perustusten tekoa lumisateessa? Oikeat talvisuojaustarvikkeet varmistavat, että rakennushanke pysyy aikataulussa kaikissa olosuhteissa. Lumennostopeite, termopeite, roudansulatusmatto ja betoninkovetuskaapeli pitävät huolen töiden sujuvasta etenemisestä talvikuukausina - säistä riippumatta.

Lumennostopeite toimii sääsuojana. Vahva ja kulutusta kestävä kassi on kooltaan 6 x 6 metriä. Se suojaa yön yli ja on helppo nostaa pois aamulla nosturilla. Tuote on testattu Pohjoismaisissa olosuhteissa ja käyttö on yleistä mm. Norjassa.

Termopeite on kevyt ja vettä hylkivä mattomainen ratkaisu suojaamaan betonivalua. Tällä pakkasmatolla on korkea lämpöeristävyys. Tuote suojaa sekä kaivantoa maanrakennusvaiheessa että vielä ikkunattomia rakennusrunkoja.

Roudansulatusmatto on sateen ja kosteudenkestävä lämpömatto maa-aineksen sulattamiseen ja muottien lämmitykseen. Toimii myös hyvänä apuna esimerkiksi viemäriputkien sulatuksessa ja työmaakoneiden lämmityksessä.

Betoninkovetuskaapeli ehkäisee talvivalun jäätymisen. Lämmityskaapeli toimii valujen sisällä vastuskaapelina. Betoni kuivuu ja kovettuu nopeammin, mikä mahdollistaa nopeamman muotin purun.

Kerro työmaastasi, ja etsimme sopivat talvisuojausratkaisut:

Mats Lindgren
050 3243 590
[email protected]
www.haucon.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje